|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Burdan devam.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
![]() Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() ![]() Yerin seni çekti ği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]()
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| göndermece, smiley, yazı, yok, üyeye, `yukarıdaki |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|