|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Haydi bakalım oykuforum.com kaç kişiyiz? kim var kim yok? öğrenelim ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
| ThiS. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Schhh* (05-13-2010)
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
15:37
Budayım ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
15:49 burdayım
![]() ! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
15.49 Merve ßurda (:
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
15:53 Yigit'de Here!!
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
15:53
Derin burda. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
16.26 Yusuf Burda
![]() ! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
19:43 Seide burda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
17:44 yiğit halene Burda
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
17:48 yusuf haLem burda
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| defteri, yoklama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|