|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Daha varda çok uzun olur diye kısa kestim biraz. Bende böyle bir şeyim işte."Bu YiMiTh kimdir" diye sorduğunuzu düşünmüyorum zaten çoğu kişi tanıyor ama tanımayanlarda var. Herkes kendi ağzından tanıyor beni ama benim ağzımdan benim kim olduğum tam bir muamma. Anlatmaya ya başlayalım bakalım sonu nasıl gelecek bir yerden başladık mı devamı gelir herhalde. Bakarsınız belki gelmez. Hiç belli olmaz. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: |
AtomCmyLMz (04-17-2010),
DeLi-Bisey (04-17-2010),
GuLpemBe (04-17-2010),
S`uykucu ~ (03-22-2011),
ThiS. (04-26-2010)
|
|
|
#2 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Ama sadece resim çekiyoruz..
Hacı ßaşka NapaßiLirsiniz ki ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ben akıllardaki soruları yanıtlıyorum =D Sen zaten her şeyimi bildiğin için okumana gerek yok =D Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#4 |
|
|
İnan ben bile hepsini okuyamadım
Ama benim için önemli yerleri okudum... Açıkçası seninle aynı yerde okumak varmıs ya ![]() |
|
|
#5 |
![]() |
Varya süper olurdu da =D Bakarsın üni olur =D
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Hadi hayırlısı..
Ama baştan söyliyim ilk sene seni çöm diye ezerim ![]() |
|
|
#7 |
![]() |
Çok uzun ßi yazı olmuş ama sıkılmadan okuDum
![]() Yeni nick: DarkaNqel Ikimiz için yazilmis senaryoda iki acemi aşığın üstlendigi rolun altinda ezildik.. Yanlış zamanlarda yanlış yerlerde repliklerimiz ezberimizi bozdu.. Rolümüzü yanlış oynadık.. Perde acımasızca kapandı yüzümüze bir daha açılmamak üzere.. Üzerimize yıkılan dekorun altında kaldık.. Harap oldu duygular ezildi mutluluklar kirildi can.. |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Canın sağolsun =D
Teşekkür Ederim. Azim edip okuduğın içn =D
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Uzun ama iyi bi tanıtım olmuş emeğine sağlık. (:
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Teşekkrü Ederim Tanıtabildiysem ne mutlu Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kimdir, yimith |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|