|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Bazı nedenlerden dolayı istifa ettim Adminlikten. Ama halene sizlere yararlı olacam soru ve görüşlerinize yardıma ihtiyacınız oldugu zaman bana bildirebilirsiniz. Halene Halkın Adminiyim :d
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (02-02-2010 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bırakmana üzüldüm ama olsun hala bizimlesin ![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Hayırdır?
Neden böyle bir karara vardın ki? Öncelikli olan sorunu veya aklına takılan problemleri burada çözüme kavuştursa idik daha iyi olmaz mı idi? |
|
|
|
|
#4 |
|
|
Keşke bırakmasaydın.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Nedenini söyLeseydin keşke =/
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
aaa üzüldüm
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Canı dayak istio ondan
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bencede melek gibi melek abla döver yiğit abii tekrar admin ol
![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
|
yiğit? :S hayrola abi? senin için qeldim buraya ters bisey mi oldu ki?
|
|
|
#10 |
![]() |
Yok Abi bir şey olmadı. Devam aynen.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adminliği, adminlikten, bırakmıştır, etmiştir, yimith, İstifa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|