|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Sitede geneL bi yokLama yapıLacağını beLirtmiştik. Konu ve mesaj sayısına göre bazı moderatör aLımLarı gerçekLeşti. DeRiN.. you~life Sakızlı Kraker PerformansLarı uygun görüLerek moderatör rütbesine getiriLdiLer. HayırLı oLsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
| SinLesS~ Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-10-2010),
Metin Oktay (02-22-2010),
RocKunzéL (05-09-2010),
Sakızlı Kraker (02-22-2010),
you~life (02-22-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
AtomCmyLMz
LoqicaLLy 2. Yıldızlı Mod olmuşlardır. *Mr.Jeff 3. Yıldızlı Mod olmuştur Yaşları küçük mod arkadaşlarımız var. Normalde almıyorduk ama size güvendik boşa cıkarmayın. Biraz daha olgun davranın. Yetkili Odasına her foruma girdiğinizde oraya bakıcaksınız. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-10-2010),
DeRiN.. (02-22-2010),
Sakızlı Kraker (02-22-2010),
you~life (02-22-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
Hayırlı olsun arkadaşlar (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
| *KöPüK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
you~life (02-22-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
elim ayağım titriyor bundan güzel bir şey olamazdı çok teşekkürler
![]() ![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Hayırlısı Olsun bakalım. Yeni dönemde kurallara uymayanların telafisi yok
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Sitede geneL bi yokLama yapıLacağını beLirtmiştik. Konu ve mesaj sayısına göre bazı moderatör aLımLarı gerçekLeşti. DeRiN.. you~life Sakızlı Kraker PerformansLarı uygun görüLerek moderatör rütbesine getiriLdiLer. HayırLı oLsun. ![]() AtomCmyLMz
LoqicaLLy 2. Yıldızlı Mod olmuşlardır. *Mr.Jeff 3. Yıldızlı Mod olmuştur Yaşları küçük mod arkadaşlarımız var. Normalde almıyorduk ama size güvendik boşa cıkarmayın. Biraz daha olgun davranın. Yetkili Odasına her foruma girdiğinizde oraya bakıcaksınız. elimden gelenin en iyisini yapıcamm |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ayın üyeside oldun birde ondan sevinirsn
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
heheyta 3 zafetr
Ayın Üyesi Moderatör Haftanın Konuğu rüya ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |