|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Resimler: konusuz resimler olabilir.
Bunları Biliyor musunuz: enteresan olaylarda bilgiler biraz tuhaf oluyor. birde Konu Dışı adlı bölümü Serbest Konular diye değiştirebiliriz ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bide KORKU BÖLÜMÜ
enteresan olaylara açıyorum çok garip duruyo konu dışı SERBEST KÜRSÜ de olabilr |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Mitoloji diye bi bölümde açılabilir
Genel kültüre açıyorum ![]() ҉ L o a d i n g . . . |
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
tekrar tekrar yazmış gibi olacağım ama herhangi bir yetkili ilgilenebilirmi bu istekler hakkında..!
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Resimler: konusuz resimler olabilir.
Bunları Biliyor musunuz: enteresan olaylarda bilgiler biraz tuhaf oluyor. birde Konu Dışı adlı bölümü Serbest Konular diye değiştirebiliriz ![]() Bunları Biliyor Musunuz diye bir bölüm açıyorum. Resimler gereksiz. Konu Dışının adının değişmesi gerekmiyor.. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
KORKU BÖLÜMÜ ?
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
Zaten cezalısın.. Bunları Biliyor Musunuz diye bir bölüm açıyorum.
Resimler gereksiz. Konu Dışının adının değişmesi gerekmiyor.. ![]() Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bikaç, bölüm, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|