|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Yarışmalar hep yarım kalmış..
Profil yarışması ÖF Enleri Miss & Mr ÖF Yada bi kaç tane daha.. Yarışmalar donduruldu mu yoksa kaldırıldı mı? ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
| ThiS. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#2 |
|
|
ÖF Enleri biteli bir kaç ay oluyor... MİSS ÖF de sonuçlandı... Profil yarışması yarım kaldı açılacaktır... Mr ÖF 'nin anketleri eksik hazırlıyıp açıcaz
![]() |
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Şu aralar YGS vb sınav haftası olduğu için güncel yerler ile ilgilenemiyoruz. O yüzden yarışmalar eksik kaldı profil yarışmasını bitirdim çünkü çok giden oldu bizden o yüzden kapatıldı o yarışma..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
Anladım.. Bilgilendirme İçin Teşekkrler.
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
| ThiS. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| yarışmalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:11 .
|