|
|
#1 |
![]() |
Bu yarışma güzel olur tutulur dediğiniz Yarışmaları bize sunun bizde değerlendirelim.. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
imza yarışması nick yarışması Komik resim bulma yarışması
Öyküforum için Slogan bulma yarışması
bence Bunlar güzel olur özellikle Slogan Yarışması ismide : Öyküforum Slogan Yarışması .....Forumumuz için Slogan atarız
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bence avatar yarışması ama avatarın üzerinde oykuforum yazcak???
Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bence de öykü forum için slogan yarışması güzel olabilir
![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Kendi çekim fotoğraf yarışması!
Bu konuda çok iddalıyım.. |
|
|
|
#6 |
![]() |
bencede avatar yarismasi olsun
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Slogan yarışması Düşünülebilir. Öncelikle diğer yarışmalar bitsin.
Buda kafamda vardı zaten. Avatar & İmza filan onlar tamamda değişik bir şey arıyorum.
Millet deli eder beni şimdi kendi çekmediği bir fotoyu koyar sonra kavga çıkar..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yarışmlar bitsin slogan yarışması başlıyo yani?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
benimde bir fikrim var tam olarak yarışma olur mu bilmiyorum
günlük bişi günde en çok mesaj atanın her gün ana sayfada birinci olduğunun ilan edilmesi gibi bu sitenin aktifliğine artırır mesela üst üste birinci olanlarda bir günlüğüne yada iki günlüğüne özel üye olsun mesela ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ben öyle bi konu açmıçtım geyik muhabbet bölümde ama yarışması da güzel olur bence
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| yarışma, Önerileriniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|