|
|||||||
| Tags: imager, resimleyici, video, wordpress |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Eklenti Hakkında Mesaj içeriğine eklediğiniz youtube yada yahoo videolarına ait resimleri bulup, sitenizde gösterir. Amacımız, custom field kullanmamızı isteyen temaları daha basit ve kullanışlı hale getirmek Neden Bu Eklentiyi Kullanmalıyım ? 1. Temalarınızda özel alanları kullanmak ve mesaj eklerken bir de özel alanlarla uğraşmak istemiyorsanız, bu eklentiyi kullanmalısınız. 2. Ayrıca bot kullanan arkadaşlar resimleri çekmiyorlar veya çekemiyorlarsa, bu eklenti tam size göre. 3. Sitenizde bu videoların resimlerini barındırmak istemiyorsanız, bu eklentiyi kullanmalısınız. Peki Nasıl Kullanacağım ? Aslında bu gerçekten çok basit 1.Öncelikle, panelden eklentiyi aktif hale getiriyorsunuz. 2.Temanızda resimleri göstereceğiniz yeri açıyorsunuz, bu index.php olacaktır. 3.Ve döngü içerisine vereceğimiz kodu yerleştiriyorsunuz… Yani şöyle oluyor: PHP Kodu: <div class="alt2" dir="ltr" style=" margin: 0px; padding: 6px; border: 1px inset; width: 640px; height: 34px; text-align: left; overflow: auto"> kodundan, PHP Kodu: <div class="alt2" dir="ltr" style=" margin: 0px; padding: 6px; border: 1px inset; width: 640px; height: 34px; text-align: left; overflow: auto"> koduna kadar olan kısımda, resmi göstermek istediğiniz yere, PHP Kodu: <div class="alt2" dir="ltr" style=" margin: 0px; padding: 6px; border: 1px inset; width: 640px; height: 34px; text-align: left; overflow: auto"> class yazan yere ise, style.css içerisindeki resim classınızı yazın. bu kodu yazıyorsunuz. Gayet basit değil mi ![]() Peki Ya Ücreti ? En güzel kısmı da, hiç bir ücret talep etmiyorum! Ben WordPress ile uyanıyorum ve WordPress ile yaşıyorum. Tek isteğim, karıştırdığınız yerde sormanız Hepsi bu kadar… Resmi Site: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eklenti hakkında: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eklenti yazarı: Semih Aksu Eklenti Linki: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son eklenenler: + Yahoo, Youtube, DailyMotion, Revver, İzlesene resimleri + class belirleme özelliği alıntıdır |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| imager, resimleyici, video, wordpress |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:02 .
|