|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Gördüğünüz gibi yeni videolar ekledik. Sizde forumumuza video paylaşabilin diye. Ama bunları nasıl eklenecek diyorsanız orasını ben anlatıcam işte.
Youtube için özel HD ve HQ Şeklinde eklemeler var.Dns ayarlarınız değiştirmeniz lazım girebilmek için Yerel ağ baglantısı özelliklerini ağ bağlantılarımdan bulun İnternet İletişim Kuralları >>Özellikler orada aşagıda ki dns cartunu curtunu kullan yazıyor oraya bunu yazın.
4.2.2.2
4.2.2.4 Youtube'ye girdik bir video gördük güzel burada paylaşmak istiyoruz. Video'muz HD. İlk önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olan link'i kopyalıyoruz. Daha sonra H3Xsl3wcWdA bu kısmını alıyorz. Hd'ye basıyoruz. [YOUTUBEHD][YOUTUBEHD] araya bunu yapıştırıyoruz. H3Xsl3wcWdA daha sonra videomuz cıkıyor. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (02-22-2010 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
buda HQ Video için yine link'imizi alıyorz son = sonraki kısmını kopyalıyoruz
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Akıllı TV Girdiğiniz video'da Sitene Koy diye bir yer var orada bunu arıyacaksınız video&VDX=bunu bulunca ='den sonraki kopyalayacaksınız sayıları.
<object width="450" height="370"classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=b7efe3ed-1b78-4ca8-894b-7865cab6c434"/><param name="bgcolor" value="#FFFFFF"/><param name="allowfullscreen" value="true"/><embed src="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=b7efe3ed-1b78-4ca8-894b-7865cab6c434" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#FFFFFF" width="450" height="370" allowfullscreen="true"/></object>
b7efe3ed-1b78-4ca8-894b-7865cab6c434 sonra akıllı tv'ye basıcaksınız ve videonuz aktif olacak [ak]b7efe3ed-1b78-4ca8-894b-7865cab6c434[/ak] Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (02-08-2010 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yapamadım :S
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
izleseneyi yapabiliyorum ben
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Neyi yapmadın?
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Dns Ayarlarını :S
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
faceden açacağız açıLmıo?
Yoksun ya.. Senli ihtimaller sıfıra indi ya.. Sevdiğinde yalandı ya.. Savaşta ölen çocuklara ağlarsam na'merd'im.. eski nick : hırçın meLek |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Face videoları olmaz sanırım da, bi vBulletin eklentisi var, youtube linkini mesaj kısmına yapıştırıp konu aç deyince direk video çıkıyor. o eklentiyi yükleme imkanımız varmı?
Ayrıca 20yi geçik video portalını destekliyor. youtube-metacafe-izlesene-dailymotion gibi |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| eklenmiştir, forumumuza, sistemi, video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|