|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Bu video izleyemeyenler için açılmıştır. Video normalde HD Kalitesiyle çekilmiştir fakat izlesenede HD olmadığı için görüntü kalitesi çok kötü oldu. Ama orada yaklaşık yazılar görünmesede anlayabilirsiniz şekillerden gerekli olan yazıları ben vereyim size. Dns değiştirelecek yere yazılacak olan adres.
208.67.222.220
208.67.222.222 Bu yazılacak. Bunu yazdıktan sonra tarayıcınızı kapatıp açınız. [IZLE]1771081[/IZLE] Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Resimli Anlatım..
1.) Denetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır ![]() 2.)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr. ![]() 3.)internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz. ![]() 4.) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 208.67.222.222 İkinci kutuya: 208.67.220.220 rakamları yazılır. ![]() 5.) Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz. ![]() 6.) Artık Dns sunucnuz değişmiş ve yasaklı siteye giere hale gelmiş oluyorsunuz. ![]() not 1: yada sadece üsteki butona 4 . 2 . 2 . 3 (yada 4 . 2 . 2 . 4)yazsanızda olur Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Lütfen Bakınız..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
saol yiğit sbi artık izleyebiliyorum yehheyya ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
Video izleyemeyenler yukarıda anlatılanı yaparlarsa video izleyebilirler.Anlatımı yapıp video izleyemeyenler anlatımı doğru yapmamış olabilirler.
İyi Forumlar! Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| video, İzleyemeyenler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|