|
|
#1 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu eklentinin çoğu kişiye yararlı olacağını düşündüm. Download: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şifre: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eklenti ve Eklenti Sahibinin web sayfası: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Demo: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kurulum 1. Klasörü rardan çıkarın 2. Çıkan flash-video-player klasörünü blog dizininin bulunduğu /wp-content/plugins/ klasörüne atın. 3. Admin panelden eklentiyi aktif hale getirin 4. Şimdi gelelim yazımızda kullanmaya. ![]() Alıntı: [flashvideo filename="video/myvideo.flv" /] veya Alıntı: [flashvideo filename=video/video.flv /] kodunu kullanarak video yolunu belirtip sitenizde kendi playerınızda video oynatabilirsiniz.Videolar .FLV [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]uzantılı olmalıdır. "Ben kendi sitemden flv dosya izltetiremem bandwich ten yer bana diğer video sitelerinden video lazım" diyorsanız bunuda yapabilirsiniz. Örnek olarak vidivodo videosunun kodunu alalım: Alıntı: kodunun Alıntı: File=vidservers/server01/videos/2008/03/02/23/v200803022342330121499.flv bölümü ve Alıntı: Host=http://video1.vidivodo.com/ bölümünü alalım. Şimdi ise kodları biraz eleyelim ve 1. aldığımız kod Alıntı: vidservers/server01/videos/2008/03/02/23/v200803022342330121499.flv , 2. aldığımız kod Alıntı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] böyle olacak Kodlarla az daha oynarsak şöyle olacak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani 2.kodtaki url yle 1. kodtaki urlyi birleştirerek vidivodonun videosunun emdeb kodundan flv dosyasını bulmuş olduk.Anlaşılır olsun diye biraz uzun yazdım okuduğunuz için teşekkürler Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| blogları, flash, için, playerflv, video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:54 .
|