|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Yorumlar İiçin Teşekkürler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] jOHN CENA O Hala SüperStar
Konu SinYor tarafından (02-13-2010 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Paylaştığın için teşekkürler Allah sahibine bağışlasın.
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yengemizde vardır şimdi
![]() Ayın gümüş pırıltılarından söz eden nice şair tanımışımdır ki ellerine verdiğim metalin gümüş olduğunu anlayamamışlardır
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Allah sahibine bagislasin..
![]() yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] jOHN CENA O Hala SüperStar
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
Allah sahibine (yengeye) bağışlasın (:
Teşekkrler ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
delikanlı adam olacak tabi
![]() Ayın gümüş pırıltılarından söz eden nice şair tanımışımdır ki ellerine verdiğim metalin gümüş olduğunu anlayamamışlardır
|
|
|
|
|
#8 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Allah SevidkLerine ßağışLasın
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] jOHN CENA O Hala SüperStar
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
appi sen kendine kalpsiz diyosun ama kim bilir bu tiple hangi kızların kalbini aldın
![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ben |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:51 .
|