|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
bazı üyeler giriyo üyer esimlerine bakıyo güzel kız yakışıklı erkek fotoğrafı görüp onu alıp başka forumlarda kullanıyo ... Buy üzden üye resimlerine girmek için bir mesaj sınırı olsa iyi olur diye düşnyürm
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
evet olabilir
![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
üye resimLerinde Sağ Tıkla Olmasın Daha iyi Olur
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Sağ tık olayı iptel olsa daha farklı yöntemlerle çalınır ki yine
![]() ҉ L o a d i n g . . . |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben o yüzden resimlerimi koymuyorum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Çalınmasını istemeyen arkadaşlara tek tavsiyem resim koymasınlar bence... Çünkü burası forum sitesi ve paylaşıma açık bir site...Sonuçta yasaklanamaz diye düşünüyorum...
|
|
|
#7 |
![]() |
yasaklansın demiyoruzki bi sınır gelsin her forumda olduğu gibi 100 mesaj sınırı filan ?
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Adam foruma gelecek ben resim koymak istiyorum diyecek ama giremiyorum diyecek sizde diyeceksiniz mesaj sınırı var onu öğrenecek ondan sonra aptal saptal mesajlar yazıcak beni deli edecek oraya girecek resimlere bakıcak yine alacak peki bu bize ne kazandıracak. O adam resim alacaksa her türlü alır. Ben bir şey yapamam kusura bakmayın oraya kilit buraya kilit. Peki nerden kaldı bizim paylaşımımız. Burası Forum sitesi kusura bakmayın. Eğer Arkadaşlık sitesi olsaydı düşünebilirdim. Eğlence platformu kurduk biz burada. Resimlerinizde birbirmizi tanımak amaçlı böyle bir kuşgusu olanlar resmini koymasın..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| resimleri, Üye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|