|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
üsTTeqi üyeye mesLeq bLMa.....
|
|
|
|
#2 |
![]() |
doktor
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ne var be
![]() hadi mühendis ol ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
cerrah
![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
| $eytan..! Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
CyRu$* (12-04-2009)
|
|
|
#6 |
![]() |
kaldırım mühendisi
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sorunlu müdürü
![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hademe
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
cöpcü
( şaka alınma )![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
öğretmen...
![]() ben ERZİNCAN nın gerılım sacan sokoklarında yazı yazmayı kalem tutmayı ask yasamayı bılmezken adam seçmeyi sallama cekmeyı alayına laf atmayı ogrendım dedım ya bu alemde kral tanımam ERZİNCANLI SERSERI ELİF..
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bulma, meslek, üstteki, üyeye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|