|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
| Tags: elini tutsa, ustteki uye |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
üstteki üye elini tutsa napardın??
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
düşünmem Lazım:s
Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tutsun bakkala götürürüm
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hadi ama istediqimi aLcan mı![]() ![]() Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tutmadan bişey diyemem
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
alcam tabi
![]() Tutmasın noluoz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
tamam ozman
![]() Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
elimi tutarsa niye elimi tutuyoon diye sorardım
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
anamm kime düştüm ben ya hoyt xD
|
|
|
|
#10 |
![]() |
![]() Tut ßakalım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| elini, napardın, tutsa, üstteki, Üye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|