|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Üstekinin Nesine Nazar Deymesin ?
Kimsesiz ve sensizim İçimde dinmeyen bir yağmur var Ve yağıp duruyor dinmeksizin Kim bilir... Belkide son damlasın Sıranı bekliyorsun Düşmek için Hadi gel.. Kapattım şemsiyemi Açtım kollarımı Düş bana... Islat beni Seni bekliyorum....... eski nick:crazy_girL BeŞİkTaLı Bü$$
|
|
|
|
| öℓüм_мєℓєqi Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
SerSerM (11-26-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
güzelliğine
![]() ben ERZİNCAN nın gerılım sacan sokoklarında yazı yazmayı kalem tutmayı ask yasamayı bılmezken adam seçmeyi sallama cekmeyı alayına laf atmayı ogrendım dedım ya bu alemde kral tanımam ERZİNCANLI SERSERI ELİF..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
imzasina
yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kara gözüne kara kaşına
![]() | www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
1 adet teşekkür almış olmasına
![]() Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. Allah bütün güzelliği bir kiside toplamış. Neyse benden cok bahsettik.Sen nasılsın |
|
|
|
|
|
#7 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Hızına
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Duyarlı admin oluşuna
![]() Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. Allah bütün güzelliği bir kiside toplamış. Neyse benden cok bahsettik.Sen nasılsın |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Çengeline
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kırmızı rengine
Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. Allah bütün güzelliği bir kiside toplamış. Neyse benden cok bahsettik.Sen nasılsın |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| deymesin, nazar, nesine, Üstekinin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|