|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
zararsız bişeye benziyo ama tiskinmemek elde deil . t$kler ...
![]() ![]() '' Laf Sokma qißi ŞuurSuzca ÇaßaLara qirmєЧin , Kapak üStünє Kapak Чapar TєfaL'є Numunє Diyє ЧoLLarım " Not:'' Kimseyi ; Kimseden üstün buLma . Hataları ve yanlışı kendinde ara ki üstün oLan çıksın ortaya. ''ßeni Siz DeLirtdiniz. ( : (bunun erkek için oLanı yok mu Lea ? )Eski Nick : A.JeLibon Yeni Nick : borTeCina wışş
|
|
|
|
| borTeCina Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
borişko_ (06-23-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
TABİKİDE VAR.
ÇOK KOLAY. ![]() | www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Saol ben almayım ![]() ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ßi aL ße DiLa :d Ymez Seni
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Yok Merve saol, biraz fazlaca büyük o ![]() ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yok ya gerek yok bnce
![]() önüm, arkam, sağım, solum o'be.. ![]() +❶❽
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
asla...
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yo yo gerek yokk ben almim...
![]() Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
alırdım ama frmumda dgıılım
![]() ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alaßilcek, eline, olan, varmı, ßöceğin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|