|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Forum İçersinde sosyal etkinlik gerçekleştirmek amacıyla Okey Turnuvasına Ne dersiniz.
Takdir Sizin.. |
|
|
#2 |
![]() |
güzel olurdu ama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu konuda zaten önerilmiş hayır denilmiş (:
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Hımm peki o zaman arama yapmadım kusura bakmayın..
|
|
|
#4 |
![]() |
sorun değil hatta tekrar açılması iyi oldu bir daha teklif etmiş olduk ben olmasını çok isterim
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#5 |
|
|
O zaman yönetime Israr edelim.
![]() Konu LorD tarafından (05-08-2010 Saat 04:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yanlış Anlaşılmaya yol açmıştır. |
|
|
#6 |
|
|
ßaskı yapalım kelimesi biraz ağır oluyo eğer katılım olursa ve uygun görülürse yapılabilir yiğitte diğer konuda belirtmiş zaten katılım forumu yaptığını kimsenin takmadığını ama iyi katılımcılar olursa yapılabileceğini..Katılımcılar olduktan sonra neden yapılmasın.
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Yanlış Anlaşılmasını istememiştim..
Konu LorD tarafından (05-08-2010 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: .... |
|
|
#8 |
![]() |
O şeyleri unutun lütfenn kimse uğraşmaz onlar ile. Ben önceden de söylemiştim şimdi de söylüyorum bulun adam yapalım. kimse takmıyor öyle konuları o yüzden böyle etkinlikler olmayacaktır.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
peki o zaman Kilit
|
|
![]() |
| Etiketler |
| turnuva |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|