|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
| Tags: turkchemize, yapilanlar |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Türkçe Latin Alfabesi
A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z a b c ç d e f g ğ h ı i j k l m n o ö p r s ş t u ü v y z "Yukarıda da görüldüğü gibi diğer birçok Latin Alfabesi'nde bulunan "Q" harfi Türkçe Latin Alfabesi'nde yoktur." Alfabemizde "che" sesini "Ç" harfi gayet başarılı bir şekilde karşılamaktadır. Alfabemizde "ch" sesini "H" harfi gayet başarılı bir şekilde karşılamaktadır. Alfabemizde "que" sesini "K" harfi gayet başarılı bir şekilde karşılamaktadır. "dahi" anlamına gelen "da" eki kelimeden ayrı yazılır. Türkçe'de "yha" diye bir ünlem yoktur. Olsaydı "yaha" veya "yıha" diye yazılırdı. Cümle sonuna "." işareti, aynı yükleme bağlı iki cümlenin arasına "," işareti yazılır. Cümlelere büyük harf ile başlanır; özel isimlerin baş harfleri büyük harf ile yazılır. Bunları bilmesek ne olur? Bunları zaten biliyoruz, kullanmazsak ne olur? "yuqarıdada qorulduqu qipi diqer birchoq latin alfabesinde bulunan q harfi turkche latin alfabesinde yoqhtur" ELden düşme sevdaLar değiL benim istediğim.. Ya yüreğinin sahibi olmalıyDım yada hiçbirşeyin..!!! |
|
|
| héLLqirL Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: |
$eytan..! (12-10-2009),
...Ezel... (11-12-2009),
böjjüqq (11-11-2009),
LiséLee (11-26-2009),
Siyah (11-26-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
teşekkürler
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Rica ederim biraz olsun bi şeyler düşündürdüysem ne mutlu bana
![]() ELden düşme sevdaLar değiL benim istediğim.. Ya yüreğinin sahibi olmalıyDım yada hiçbirşeyin..!!! |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
pHayL4sIm ıchin theseqqurLér x)
Paylaşım için teşekkürler. Sizce hangisi daha güzel ? Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime Konu xSencer # tarafından (11-12-2009 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
Gerçekten çok teşekkürler..
İçtenlikle okudum.. ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Güzel bir konuya değinmişsiniz teşekkür ederiz.
![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
pHayL4sIm ıchin theseqqurLér x)
Paylaşım için teşekkürler. Sizce hangisi daha güzel ? ![]() gerçektende fark ortada siz karar verin ![]() ELden düşme sevdaLar değiL benim istediğim.. Ya yüreğinin sahibi olmalıyDım yada hiçbirşeyin..!!! |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Foruma Kayıt Oldugumda Dikkatimi Hemen Bu Cekti..Bazı Mesaj ve Başlıklarda Pek Uyulmuyor..Bence Yönetimin Kurallara Eklemesi Gerekir..Türkçemizi Kirletenleri Uyarıp Tekrarlanması Halinde Süreli Ban Atılabilir..Çünkü Çok Kötü Gözüküyor..
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Gerçekten Tesekkürler...!
![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|