|
|||||||
| Forum Yardım | Forum Acemileri Yeni Başladıysanız ve Acemi İseniz Burdan Forumu Kullanmayı Öğrenebilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar Türkçe konusunda hassasiyet gösterelim lütfen bir düşünün bir yabancı oyuna üye olucaksınız
adınız örneğin:menekşe ''ş" harfini kullanamazsınız adamlar kendi harflerini kullandırıyorlar ama kendileri bizimkileri kullanmıyorlar ! Biz "q,w,x" harflerini sanki kendi alfabemizin harfleri gibi kullanıyoruz. Lütfen böyle yapmayalım ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] _________ 64 |
|
|
|
| mirLiva'Rt. Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
AsiRuHuM (07-12-2010),
GuLpemBe (07-09-2010),
ThiS. (07-09-2010),
» Pєтuичα. (07-11-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
bencede katılıyorum eskiden bende öyle yazmayı bir şey zannediyordum ... !
8 kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki 7 Düvele sultan dahi olsan yerin 6 Mekan olacak sana. En fazla 5 Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini ! Bu 3 günlük fani dünyada Azraile 2 kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde 1 gün öleceksin ! İşte, o an herşey 0 dan başlayacak. A ♥ Ş ♥ K ...♥ séninLé GüzéL ♥... ![]() Daha İyi waLL GeLmesini İstiyorsan Tıkla--- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yada TeŞeKKür Et Butonuna bas ![]() Gizli Link İçeriği Diyorsa Konuyu Başlatanın Butonuna BasEn Sevdiklerim: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şekey NeFeS [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not: Sırayla Hic Bir aLakası Yoktur |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Evet bence de öyle olmalı. Çok insan görüyorum öyle "ewet" diyorlar filan hoşuma gitmiyor yani
Ŧєlєк ๒єภเ รєภ ๓คђŦєttเภ. รєש๔เğเ๓เ คlıק ﻮเttเภ. ç๏к ๓ย ﻮöг๔üภ คşкı ๒คภค ؟ ђคאคtı๓ı zєђเг єttเภ !! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bencede bende cok yapıyorum
düzeltmeye çalışacağım ~ önüm, arkam, sağım, solum o'be.. ![]() +❶❽
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hayay bos derken hayat bos olmasi yerde oyle degisik yaziliyor .
sagol paylasim icin .. Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bencede katılıyorum eskiden bende öyle yazmayı bir şey zannediyordum ... !
ben saf Türkçe kullanıyorum (=![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
arada bi kaçıyo ama q,x asla kullanmadım ve kullanmıyorum.w'yuda azaltmaya çalışıyorum (:
Teşekkürler. Çok güzel bi konuya değinmşsn (: ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Ben bile türkcede doğru yazmaya çalışırken böyle şekilde yazanlara aklım ermiyor...
katılıyorum sana çok doğru söylemişsin... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
KatıLıyorum. Ben de kuLLanıyordum, aLışkanLık oLdu :S Ama şu araLar düzeLtmeye çaLışıyorum (:
![]() Biliyorsun, her horoz kendi çöplüğünde öter. Bunu da öğrenmelisin ! Her aşk, ilk önce en çok seven yüreği terk eder. Bende sevdim deme, boyun uzamaz. Küçükken ne güzel öğrenmişim, Bak iyi dinle: 'Yalancı yalancı sana kimse inanmaz!' |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Şimdi ki gençlik hep özenti..ne anlıyolar bilmem.
"Aşk"tın sen .. Gidişinden tanıdım.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kirletmeyelim, türkçeyi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|