|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Uzun süredir nete giremiyordum real işlerimden dolayı. Sağolsun Yiğit yokluğumu belli etmedi her türlü konuda size destek oldu. Artık bende eskisi gibi buradayim.
Sitemiz eğlenme amaçlıdır, görüldüğü üzere 1 yılı aşkın bir süredir aktif hiç bir reklam vb. kullanılmıyor. Yetkiye hiç bir zaman sınır bırakılmadı hep yetkili alındı , alınmaya devam ediyor. Neyse konuyu asıl açma sebebim bazı forum içindeki arkadaşlar yetkileri düşürüldüğü için gururuna yediremeyip forum açma çabası içerisinde. Ben kimseyi zorla burada kal demiyorum , herkes özgürdür istediğini yapar tabiki. Bizde gidenin yeri her zaman dolar, birisi gider başkası gelir. Kalanın yeride her daim vardır. Neyse uzatmıyorum. Davet edilen seçimini yapsın. Gidişin dönüşü yoktur. İyi forumlar. Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
HoşgeLdin Okan.
Konu İçin SöyLeniLecek ßişey Yok Sanırım. HakLısın..
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
...
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
okan seni tekrardan aramızda görmek ne güzel
hoşgeldinUzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hoşgeldin...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hoşgeldin tekrar.. yetki meselesi bence saçma... ben bu forum açıldıgından beri burdayım bazen giriyorum bazen girmiyorum o ayrı mesele ama yetki yüzünden olay çıkması saçma... tekar hoşgeldin...
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hoş gelmişssin.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
hoosgeldin okaan
![]() Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
Takrar hoşgeldiniz (:
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| baksin, herkes, tüm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|