|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
İSMİNİZ :
MESLEGINIZ: BURCUNUZ: BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: PARFUMUNUZUN MARKASI: EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin.............. b-.................... icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine ben..........d-Kimse..........konusunda elime su dokemez EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN *** *** YAPTIGINIZ BI$EY: DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: SON OLARAK..... BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Kimsesiz ve sensizim İçimde dinmeyen bir yağmur var Ve yağıp duruyor dinmeksizin Kim bilir... Belkide son damlasın Sıranı bekliyorsun Düşmek için Hadi gel.. Kapattım şemsiyemi Açtım kollarımı Düş bana... Islat beni Seni bekliyorum....... eski nick:crazy_girL BeŞİkTaLı Bü$$
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
İSMİNİZ : asya
MESLEGINIZ: öğrenci BURCUNUZ: oğlak BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: bildiğim ingilizce öğrenmek istediğim fransızca PARFUMUNUZUN MARKASI:marka vermesem ![]() EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?:genel olarak güldüğüm bir şey yok ama en çok kuzenime gülerim EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?:arkadaşım la OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: arda turan ile SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: falım da çıkmıştı 5 rakamı ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: hiç bir isim takmadık ![]() ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin.kendimi ezdirmem b-annem gibi güzel bir annem olduğu icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksineben bir cadıyım d-Kimse saç uzatmak konusunda elime su dokemez EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY:telefonum AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: yok ihtiyacım olmadı ![]() BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?:salam KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN *** *** YAPTIGINIZ BI$EY:yok DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI:her şarkı özeldir ![]() EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: yok NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?:yalancı ama beyaz yalan değil aşırı büyük yalancı YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR:market , okul , ev ![]() SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?:aşırı bir şey yapmaya gerek yok sevmek kalpten dir . ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?:merve diye bir kız var sinir onunkine 1 tane değil elimde olsa ah ah ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: bir şey var ama çok özel COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?:işe göre affetmem asla ama işe göre BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: dostuma aldığım altın bir kolye ( tabi biz battık )KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: çalışkanlığım , gayretim , KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: aklıma gelmedi SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?:sanmam o benim sevmediğim biri ile arkadaşsa zaten baştan huylarımız uymaz ben boşuna birinden nefret etmem SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?:tanıyorsam severim tanımıyorsam banane öyle şeylerim yoktur FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: yok ama daha eski değilim FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: öyle biri yok ama deli- biseyi her zaman nedeni bilmesem de sevmişimdir FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?:forum oyunlarına bayılırım SON OLARAK..... BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ:eylenmek bilgi sahibi olmak : hepsini buldum ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doldur, kendini, tanıt, testi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|