|
|||||||
| Benim Hikayem Amatör olarak Hikayeleriniz Yazabileceğiniz ve bizlerle paylaşabileceğiniz Yer. |
| Tags: temel safinaz kabasakal |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Temel Reis- Kabasakal – Safinaz üçlemesi 90 lar kuşağı ve daha gerisi – hepiniz bilirsiniz Temel Reisi, Safinazı ve Kabasalı. Temel Reis ıspanak yiyen kahraman , Safinaz mazlum bir kadın ve Kabasakal kötü ,sapık bir adam. Peki Tüm gerçek bu mu? Hayır… Bana göre ; Temel Reis dopingi almadan adam dövmeye g.tü yemeyen bit yavrusu… Safinaz o.rpununun önde gideni Ve aslında kötü adam olarak Tanıtılan ancak bana göre mazlumun önde gideni Kabasakal. Temel reis şartlar her ne olursa olsun ya kıçından ya yazar torpillisi olarak herhangi bir yerden bulmuş olduğu ıspanak dopingi ile kıçı kalkan pis herifin tekidir.hatırlayın bu zamana kadar izlediğiniz çizgi filmleri hangisinde doping almadan Kabasakalı alt etti. Atari oyununu oynayanlar bilir. Ispanak yoksa Temel Reis kuyruğu k.çında Kabasakal dan kaçar. Ispanağı bulduğunda g.tü kalkar… O yüzden sevmem Temel Reisi… Gelelim Safinaza ; o.rspunun önde gideni …Neden mi? Her bölümde Kabasakalı azdırmaya yönelik hareketler yapar, her zaman tahrik eder –ki cin alinin yandan yemişine benzer- ve Kabasakal tüm Temiz niyeti ile kaşınanı kaşıyayım derken , o da ne bir çığılık “Temel aşkım beni kurtar” affedersiniz “s.ttir gir” manyak karı … Temelin yerinde olsan Kabasakal ile tecavüz ederim ,etmeyen namerttir. Bu ne len ! Hayır anlamadığın nokta kadında ne meme, ne popo ve de bacak var , 45 numara ayak , cizgi bel erkek gibi kadın ıyyykkk be ! ha fantezisi olana karışmam amma biraz insanda zevk olsun be …! Gelelim Kabasakala, adam güçlü yalan yok, tamam cahillikte biraz var ama en azından adam yaptığı ve dediği bir tutarlı bir kere ama onda da zevk yok ya o tartışılır. Yani habire safinaz safinaz olmaz dimi ( Elizabet muhabbeti gibi oldu ama arada ince bi çizgi var pisleşmeyin hemen .) Bir Latin özlü sözü ile sonlandırmak gerekir ise; Inter fæces et urinam nascimur ( Dışkı ve sidiğin arasından doğarız (Aziz Augustine)) Yani hayata enteresan başlangıç yapan insan oğlu iyiler her zaman iyi değildir ; akıllı olun !!! üzülme der Mevlana ve devam eder;
'bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun...Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,kilimin tozunu almaktır.Allah sana sıkıntı vermekle tozunu kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olmaz.Yüzük olmayı dileyen taş... ezilmeyi,yontulmayı göze alır... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|