|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
adım ;ayşen Damla yaşım ; 18 (: memleket trabzon ,dogma büyüme buralıyım (: niye yazıyosun bunu derseniz ![]() canım sıkıldı (: # Aynı anda birden fazla şey düşünür, Nazik ve tatlı dillidir, Hassastır, Kararsızdır, Komik ve eğlencelidir, Konuşkandır, Kolay arkadaş edinir, Kolay incinir, Gribe yatkın bünyesi vardır, Çok inatcıdır # küçükken bi ameliyat geçirdim. bi hafta hastanede yattım apandist ameliytdi . bide abimle şakalasırken bilegimi kesmiştim çok gülmüştüm aglar insan ama yok bende dfsdfsd . 1 ay felan sargıda kalmıştı .. çok arkadaş kazıgı yedim. reelde 2 tane kardeş gördüğüm var biri sibel biri rabia biri kuzenim biri kardeşimden ötemmm. Trabzonsporluyum aşırı koyuyum ![]() # şanişer ,sagopa , emre aydın dinliyorum ŞaniŞer anlatıyo beni (:# bi sevgilim var evet ![]() uykucu ; aşırı uyudugum için arkadaşlar takmıstı kaldı öyle [S] (: teşekkürler (: Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() Konu S`uykucu ~ tarafından (03-22-2011 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Kendini Tanıttığın için teşekkür ederiz.
Gribe yatkınlıık bende de var ![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
S`uykucu ~ (03-22-2011)
|
|
|
#3 |
![]() |
önemsiz .
hafif soguktan grip oluyorum ![]() Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Gribe yatkın bünyesi vardır
![]() Süper yaa![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
S`uykucu ~ (03-21-2011)
|
|
|
#5 |
![]() |
Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Tanıdığıma memnun oldum. *]
Emre A.'nı bende seviyorum. Muhteşem seS.. |
|
|
|
| giéßén Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
S`uykucu ~ (03-22-2011)
|
|
|
#7 |
![]() |
evet büyülüyo beni (:
tesekkürler bende ![]() Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sen günlükte olabiliyomuşun duydun mu ![]() (: GünnLükkkkkk (: sabah kaçtı 8,45 te uyandım msj gelms uyumusum diye dedim bende ![]() neysa. dersaneye gittim denemeye girdik ordan eve geldim. cenaze var annemler gitti ben kardesmi bktm. annemin teyzesi vefat etti. sonra geldiler çarsıya gittim. büyük teyzem ist gelms. kuzenler dayımlar felan hep bizde. ![]() bütün gün bi nete girdim bi uyudum sınava kalmıs 5 gün ![]() nesa. ßß ;D seni sevmeyen bi ben icad etseler bu yüzyılın buluşu olur ((: Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() Konu S`uykucu ~ tarafından (03-23-2011 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: .. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kendini tanıttgn icin tskler.
Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
|
| KirLi Kedi Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
S`uykucu ~ (03-23-2011)
|
|
|
#10 |
![]() |
görevimiz.
Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| suykucu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|