|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
uykum geldiyinde,nebiliyim sıkıcı ders olduğunda yaptığım bi şey..
Peki ya siz ? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| MeDCeZir Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Ŧσявιddєη L& (04-09-2011)
|
|
|
#2 |
|
|
Defteri karalamak yada Sıraya yatıp uyumak bnmde favorimdir
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
evt bi de karalamak vardır
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
okulda en cok yaptıgım eylemdı
![]() ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İlk öğretimde üç kız oturunca yatamıyodukki *$
![]() Lisede erkekle oturuodum yine yatamıyodum çaresizce ders bitimini bekliyodum. *$ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
orta okuldayken çok konuşuyodum sınıf hocası dedi sen görürsün 2 kızın ortasına otutturdu.konuşmayı unutmuştum ya
bende sıraları karalardım ![]() вιя gєηç ναя∂ı... σ нιç вιя şєу∂єη кσякмαz∂ı... вιя güη кαяαηℓığıη ιçιη∂є кαувσℓ∂υ... тєкяαя gєяι ∂öηмєуι вαşαя∂ı... αмα gєяι ∂ö∂ügüη∂є нιçвιя şєу вıяαктığı gιвι ∂єğιℓ∂ι... νє σ∂α ∂єğιşмєує кαяαя νєя∂ι... ιℓк ιѕмιуℓє вαşℓα∂ı... αятıк σηυη α∂ı... !Th£_DarK_AnG£L_Of_D£AtH!
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
Dersleri çok severim ama sıkıcı dersler olabiliyor.
Masayı karalıyorum, bileziğimle oynuyorum...Falan filan.. İyi forumlar....Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sıraya, sıraya yatıp, uyumak, yatıp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|