|
|||||||
| Sen Yenisin Galiba ? Aramıza yeni geldin, hadi kendine bir güzellik yap ve ilk konunu aç hatta coştur alem forumcu görsün... ;) |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Herkeslere merhabalar adım zeynep sakaryalıyım 22 yaşındayım foruma google amca saolsun onun sayesinde katılıyorum
![]() Dışarısı elbise dolabım gibi.Kalabalık ve karman çorman.Her elinizi attığınız şeye,Acaba bu temiz mi diye sormayın boş yere.Elbette değil...Onun yerine asıl sormaniz gereken soru şu;bu haliyle de giyilir mi?Mideniz ne kadar pisliğe el veriyorsa,ona göre bir kıyafet giyinin ve öyle dolanın sokaklarda...Gelirken de bana 1 sigara alın...
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Merhaba zeynep foruma hoşgeldin bende sakaryalıyım
..■ Tüm aklınız kaçmayı emrederken ve yer düşmanın adımlarıyla sarsılırken ne yaparsınız? ■ Ardınızda sizin ne yaptığınızı bile anlamayan bir toplum varken kendinizi feda eder misiniz? ![]() |
|
|
|
| Kronos Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
KaraKedi (11-22-2011)
|
|
|
#3 |
![]() |
oo ne güzel sevindim
![]() Dışarısı elbise dolabım gibi.Kalabalık ve karman çorman.Her elinizi attığınız şeye,Acaba bu temiz mi diye sormayın boş yere.Elbette değil...Onun yerine asıl sormaniz gereken soru şu;bu haliyle de giyilir mi?Mideniz ne kadar pisliğe el veriyorsa,ona göre bir kıyafet giyinin ve öyle dolanın sokaklarda...Gelirken de bana 1 sigara alın...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Her Ne kadar forum hayatı sona ermis olsa bile hosqeldiniz
![]() Şeffaf OlaMadı KALB'im TaŞ. ßy.Léq3nD...!
|
|
|
|
| ßy.Léq3nD Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
KaraKedi (11-30-2011)
|
|
|
#5 |
![]() |
haklısın
hb bu arada ![]() Dışarısı elbise dolabım gibi.Kalabalık ve karman çorman.Her elinizi attığınız şeye,Acaba bu temiz mi diye sormayın boş yere.Elbette değil...Onun yerine asıl sormaniz gereken soru şu;bu haliyle de giyilir mi?Mideniz ne kadar pisliğe el veriyorsa,ona göre bir kıyafet giyinin ve öyle dolanın sokaklarda...Gelirken de bana 1 sigara alın...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
Hoşgeldin kalıcısındır inşallah
![]() Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hoşgeldiniz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| millet, selam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|