|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Şekey, S.ModeratörLükten YöneticiLiğe yükseLmiştir.
Teßrik Ederim. ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
| DeLi-Bisey Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
Ŧσявιddєη L& (04-03-2011),
`aÑqéL (06-25-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
hayırlı olsun
![]() Birini öLdürüp Toprağa Gömєrsin , Kimsє AnLamaz Dışardan Bakınca Orada Biri oLduğunu..
Ama Sєn BiLirsin O Toprağın ALtında Nє oLduğunu.. #"Sєvdiğimi" Unuttum DiyєnLєrdє BöyLєdir.. KaLpLєrinє GömєrLєr , "Unuttum" DєrLєr.. DışardakiLєr AnLamaz Ama Sєvєn BiLir iÇindє Çürüyєn Cєsєdin Kime Ait oLduğunu.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
teşekkür ederim
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Hayırlı olsun tatlım (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tşk ederim tatlım (:
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hayırlı olsun.
![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
HayırLı oLsun
![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hayırlı uğurlu olsun hayatım
![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
teşekkür ederim (:
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hyrlı uurlu ossun xp
Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| olmuştur, yönetici, şekey |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|