|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
evet baktım herkesin bi kişisel sayfası var dedim benim nie yok uzatmadan başlıyalım ![]() ismim canan.. 19 yaşındayım 3 kardeşiz.. abim ve ablam var evledni onlar kafam rahat ![]() tanıyan tanır beni ama ben genede kendimi tanıtayım ![]() çok fazla duygusalım herşeye ağlar sızlarım bu huyumu pek sevmem ama napalım can çıkar huy çıkmaz ![]() küslüğü sevmem kimseyle kolay kolayda küsemem ama biri kalleşlik yaparsa bitti mi biter benim için bi daha ' sittin sene ' benimle alakası olamaz..haksızlığa gelemem ortada emek varsa eğer haksızlık yapanın burnundan getiririm.. kıskançlık huyum yoktur ama küçükken ablamı çok kıskanıyormuşum ![]() ![]() ev okul ve hastane arasında mekik dokuyarak geçti bütün bi senem şimdi dinlenme modundayım ama 20 gün snra yaz stajım başlıcak.. ege üniversite hastanesi bekle beni ![]() ![]() ![]() Hastane'de aa ne genç doktorlar var diyip bizle konuşmak isteyen hastalar oluyor bizde çaktırmıyoruz 6 sene okumak zor iş amcacım ![]() liseyi çok özlüyorum ortamımız çok iyidi 9 kızdık son sene çok gülerdik dönmek isterim o zamana (: gelelim arkadaşlığa; arkadaşlık dost benim için çok önemlidir.. arkamdan konuşursa o kişi benim için dost değil düşman olur bundan sonra.. iyiki varsınız dostlarım ![]() koyu fenerbahçe taraftarıyım en büyük fener ulen ![]() şimdilik bu kadar esen kalın ![]() ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. Konu Şekey tarafından (07-03-2010 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DeLi-Bisey (07-01-2010)
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Hastane'de aa ne genç doktorlar var diyip bizle konuşmak isteyen hastalar oluyor bizde çaktırmıyoruz
6 sene okumak zor iş amcacım
![]() ![]() HayırLı oLsun qenisLiCe tanısmamız ![]() Memnun oLdum Şekey^imm ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Hastane'de aa ne genç doktorlar var diyip bizle konuşmak isteyen hastalar oluyor bizde çaktırmıyoruz..
![]() Koptum buna Bence çok iyi tanıyorum seni...tanıtım için teşekkürler hayatım...Ahmete gelince,,Allah ayırmasın ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Tanıştığımıza memnun olduk
![]() Güzel ya benim çoğu huyum sendede var ![]() Ŧєlєк ๒єภเ รєภ ๓คђŦєttเภ. รєש๔เğเ๓เ คlıק ﻮเttเภ. ç๏к ๓ย ﻮöг๔üภ คşкı ๒คภค ؟ ђคאคtı๓ı zєђเг єttเภ !! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben teşekkür ederim
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Kardeşim sen zaten 1 tanesin
) sildinmi tam silersin,sevdinmi tam seversin ![]() Ahmet konusundada nekadar kıskansada seni paylaşamıyor kendi gözünden bile kıskanıyor işte aşk )| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sağol kardeşim (:
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
İşte ßenim GüLüm
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
muah gülüme
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
GüzeL tanıtım cnm[:
TeşekkürLer[: |
|
|
|