|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Sea Süper Moderatörlükten Yöneticiliğe Terfi etmiştir. Yeni görevinde arkaşdaşımıza başarılar dileriz. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Tebrikler
![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
| Kiss Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Sea (01-30-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Tebrikler ... ßasarıLar
![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
| LoqicaLLy Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Sea (01-30-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
TeşekkürLer.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
tebrik ederim
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
| MeDCeZir Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Sea (01-30-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
SağoLun arkadaşLar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
tebrikler
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Sea (01-30-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| olmuştur, sea, yönetici |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|