|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Bu Oyunda Herkes Bi Önce Söylenene Söyleniş Olarak Yakın Fakat Anlam Olarak Alakasız Şeyler Yazıcak..
ILk Olarak Ben Başlıyorum Bayram Tatili Bitmiş =( ! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Örnek olarak ben vericem bayram tatilimi bitmiş dedim ya
Kedi Çamdanmı Düşmüş?? böyLe ! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Arabamı çarpmış çocuğa?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
cocuk kamyonam ıçarpmışşş?? duyamadımm
![]() ! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
neyi kuramadin
![]() yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
John Cena jef hardyi dövmüşmüü,???(aLakasız oLdu
)! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Annem hangi kızın saçını örmüş ?
![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
annen kimi dövmüş?
![]() Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
aynen kilimi görmüş
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Peki neden ışıkLar sönmüş ?
![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duymaz, sağır, uydurur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|