|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
| Tags: kisisel, rockunzel, sayfam |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Adım Esra Derin 17 yaşındayım istanbulda oturuyorum. Yürümeyi, gezmeyi, teniz oynamayı, alışveriş yapmayı, araştırma yapmayı, kavga etmeyi, fotoğraf çekmeyi, dart oynamayı, özellikle bilgisayarla uğraşmayı çok seviyorum. Ve en önemlisi koyu bi fenerliyim takımıma asla laf söyletmem! ßirazda fobilerimden bahsediyim; Yükseklik korkum var, özellikle kedilerden korkarım ismini duydummu tüylerim diken diken olur :S hayvan olarak bi tek köpek severim dier bütün hayvanlardan korkuyorum börtü böcek ne varsa.. En sevdiğim renk siyah genelde hep siyah giyerim. En sevdiğim sanatçı şebnem ferah genelde rock ve yabancı müzik dinlerim ama ruh halime görede değişiyo.. ßirilerinin bni başkalarıyla kıyaslamasından nefret ederim bazı huylarım tersdir herkes gider mersine bn giderim tersine inatçıyım birazda tripci olduğumu söylerler haksızlığa gelemem haklıyı nolursa olsun sonuna kdr savunurum bişeyden çok çabuk sıkıılırım bgn bişi yapmaya başlarım 2 gün sonra bırakırım bu huyum en çok annemi sinir eder içmeden sarhoş olanlar vardırya bnde onlardanım arasıra deliliklerim tutar olmadık şeler yaparım bni tanıyanlarda bilir ztn gülmeyi çok severim bazen ciddi ortamlarda gülme tutar susamam Nese şimdilik aklıma gelenler bunlar hatırladıkca güncellenir.. ((: Konu Üye tarafından (04-13-2010 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
Metin Oktay (02-04-2010),
ThiS. (04-14-2010)
|
|
|
#2 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
İnatçıLık Konusunda Uyuşuyoruz
TeşkLer tanıtım İçin ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Burcumuz aynı olduğu için olabilir
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ÖyLeyse Doğrudur
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
kendini tanıttığn için teşekkrler tatlm
![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Rica ederim ne demek
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
sLipknoT ![]() ![]() |
ThankS =)
![]() ![]() ÖyküForumFamiLy WinD ![]() Esqi NiCk. = Metin Oktay. Yeni NiCk. = pSLiCk. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sevdim seni,kız...
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
saol esracım kendini tanıtdığın için
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benim, kişisel, rockunzel, rockunzélßuda, sayfam, uqala |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:48 .
|