|
|||||||
| Forum Yardım | Forum Acemileri Yeni Başladıysanız ve Acemi İseniz Burdan Forumu Kullanmayı Öğrenebilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Rep Nedir: Rep forumdaki bir üyenin başka üyeler tarafından forumdaki aktifliğine göre aldığı puanlardır.Bir üye paylaşımını iyi bulduğu başka bir üyeye rep yani + puan verebilir.Ancak hiç bir üye kendi kendisine + rep veya - rep veremez.Bir üye başka bir üyeye + rep verebildiği gibi - rep de verebilir.
Rep Nasıl Verilir: Rep vermek istediqiniz konuya ; konu sahibinin veya yorumun solunun hemen altında terazi resmi göreceksiniz resimde gösterdiğim gibi.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Tşkrler.
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Rep Nedir: Rep forumdaki bir üyenin başka üyeler tarafından forumdaki aktifliğine göre aldığı puanlardır.Bir üye paylaşımını iyi bulduğu başka bir üyeye rep yani + puan verebilir.Ancak hiç bir üye kendi kendisine + rep veya - rep veremez.Bir üye başka bir üyeye + rep verebildiği gibi - rep de verebilir.
Rep Nasıl Verilir: Rep vermek istediqiniz konuya ; konu sahibinin veya yorumun solunun hemen altında terazi resmi göreceksiniz resimde gösterdiğim gibi.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] REP Nedir? REP Aslında getiri sağlayan bişey değildir ama nitelendirmek gerekirse ; Kişiye paylaşımlarının karşılığı olarak verilen bir hediyedir diyebiliriz. Rep verildikçe kişinin rep puanı yükselir ve bizimde anlayacağımız gibi o kişinin paylaşımları sevilmiş ve rep puanı artmış, diğer bir deyişle karizma ölçüsüde deniLebilir. Kimlere rep verilmelidir? Rep vermenin amacını yukarıda belirtmiştik. Herkese gelişigüzel rep vermek mantıksızlıktır. Repi hakeden kişiye vermeli, onu yaptığı güzel paylaşımlar için ödüllendirmelisiniz. Rep puanı düşük olan ve pek fazla paylaşım yapmayan kullanıcılarımıza da rep puan verirseniz, paylaşımcı kişiliklere haksızlık etmiş olursunuz. Bir kullanıcıya rep vermeden önce, acaba bu repi neden veriyorum diye düşünmelisiniz. Kullanıcı repi gerçekten hakediyorsa vermelisiniz. Böylece daha kaliteli paylaşımlar yapılan bir forumda bulunuyor olursunuz not: biliyorum bu yazıyı bazı yerlerde görmüşünüzdür ama bu yazı ait evet mlsf bana ait![]() ![]() Ayın gümüş pırıltılarından söz eden nice şair tanımışımdır ki ellerine verdiğim metalin gümüş olduğunu anlayamamışlardır
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
ya bnde olmuo:S uyarı penceresi çıkıo verilmiyo :S
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aynı üyeye tyekrar rep verebilmen için 20gün filan bekleyeceksin sanırım
yada başkalarına vermen gerekir Ayın gümüş pırıltılarından söz eden nice şair tanımışımdır ki ellerine verdiğim metalin gümüş olduğunu anlayamamışlardır
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Saçma, gereksiz mesajlar yazmayınız.!
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
Konu elanur4 tarafından (04-14-2011 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
Benim anlatımımca..
![]() ![]() Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() Konu elanur4 tarafından (04-05-2011 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
Teşekkürler.
Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() Konu elanur4 tarafından (04-14-2011 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| buyrun, nasıl, nedir, rep, verilir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|