|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Online Rekorumuz: 352 Üye İle 1 saat önce Tarihinde Saat 23:54 Gerçekleşmiştir.
1 saat önce rekorumuzu kırmış bulunuyoruz...! ![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
| LoqicaLLy Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
..Maviş.. (12-28-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
ben yetkilileri çağırayım tesçillesinler guiness kitabına
![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Çabuk Çabuk (:
![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
çok güzel herkes saol sun
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
hepimize hayırlı olsn
nice rekorlara )♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
nice rekorlara
![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu neki daha çookkkk
![]() ![]() Kimden kaçıyoruz kendimizden mi? Ne olmayacak şey! Kimden kapıp kurtarıyoruz Hak'tan mı? Ne boş zahmet. Mevlana |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hayırlı olsun inşallah daha üstlere çıkarız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] jOHN CENA O Hala SüperStar
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Çok Güzel Hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Online Rekorumuz: [403 Üye] İle [ 3 Gün önce Saat 23:29 ] Gerçekleşmiştir.
Yeni Rekor Kırmışız haberimiz Yok Hayırlı Olsun tekrar ( Rekorlar Kırılddıkca braya yazacagım )![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duramıyoruz, kırdık, kırmadan, oleyyy, rekor, yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|