|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
| Tags: profilinize muzik ekleyin |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Öncelikle Mp3'ünüzü Upload Ediniz.
![]() ![]() ![]() ![]() İlk önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesini açıyoruz. Bu site, üyelerine 100MB’a kadar herhangi bir formatta dosyayı upload etme imkânı sunuyor. Kötü tarafı da, 500MB Bant genişliği sınırlaması var. Ancak sitenin transfer hızı gayet iyi. Bu da herhangi bir parçayı kesintisiz olarak dinleyebilmek demek. Şimdi bu siteye nasıl üye olacağınızı anlatacağım: Üye olmak için “Register Now!” linkine tıklıyoruz. Açılan pencerede istenilen bilgileri giriyoruz. Username (kullanıcı adı): Bu kısma kendi belirleyeceğiniz bir kullanıcı adı girin Password (şifre): Hesabınıza ulaşmak için belirlediğiniz bir şifre girin Confirm Password (Şifreyi doğrula): Aynı şifreyi tekrar yazın Email address (Email adresi): Kullanmakta olduğunuz Email adresinizi girin. Bilgileri doğru bir şekilde doldurduysanız, belirttiğiniz Email adresine hesabınızı aktifleştirmek için bir Email gönderilecek. Bu maili açın ve hesabınızı aktifleştirmek için, mailde bulunan linke tıklayın. Artık hesabınız kullanılabilir durumda. Şimdi bir mp3 dosyasını upload edelim: Bunun için önce “Login” diyerek hesabımıza giriş yapıyoruz. Açılan sayfada “Upload” diyoruz ve yeni bir sayfa açılıyor. Burada “Gözat” diyerek upload etmek istediğimiz dosyayı açıp “Up Yours! (Upload)” düğmesine tıklıyoruz ve dosyamız kısa bir yolculuğa çıkıyor. Dosyamızın gönderimi tamamlandığında [IMG]Dosyamızın URL’si[/IMG] biçiminde dosyamıza bir URL atanıyor. İşte bu kadar... Eklediğimiz dosyalara göz atmak için “My Files” linkini tıklıyoruz. Burada önceden eklediğimiz tüm dosyaları görebiliriz. Ayrıca URL’sini merak ettiğimiz bir dosyanın ismine sağ tıklayıp “Kısayolu Kopyala” dersek, o dosyanın URL’sini kopyalamış oluruz. Mp3'ü Upload Ettik, Sıra Geldi Siteye Eklemeye. ![]() ![]() Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
|
| KirLi Kedi Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
мLq (10-04-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
GüzeL uyguLama oLdu. EkLedim, iSteyen profiLme qirip dinLesin
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende Beğendim Güzelmiş uyguladım
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Müzigi daha kolay bir yerden de upload edebilirsiniz.
Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dan upLoad ettim.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bende ekledim (:
bilgilendirme icin tesekkurler guzel oldu (: |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tşkrler. Ama 1 Tane En Fazla Koyuluyo :S Bn Şarkılarımı Koyacaktım oysa
![]() ![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hergün baska koy bizede degişiklik olur (:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Dinledinmi ki ![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
dinliyorum hemen 1 dk
![]() ![]() ![]() |
|
|
|