|
|||||||
| Forum Yardım | Forum Acemileri Yeni Başladıysanız ve Acemi İseniz Burdan Forumu Kullanmayı Öğrenebilirsiniz. |
| Tags: profil hatasi |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
merhabalar sayın mr. tyler arkadaşım imzamıza resim eklememiz için bir düzenleme yapmıştı teşekkür ediyoruz emeği için düne kadar normaldi bugun girdim bi gariplik var imzamdaki hiçbir karakteri kullanamıyorum yani ne yazı tipi secebiliyorum ne smileylere tıklayabiliyorum ne de resim eklemek icin o resim butonuna tıklayabiliyorum hatta ve hatta suanda bu yazıyı yazarken bile yukarda KALIN İTALİK EĞİK YAZI TİPİ RENGİ SMİLEYLER gibi şeylere tıklanmıyor.sanırsam Text editöründe bir sorun oluşmuş İlgilenenlere saygıyla sunarım teşekkürler.
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Kusura bakmayın FLood olacak ancak BOŞLUKLAR bırakmıştım onlar bile olmamış ve mesaj düzenleme yapamadım.İlgilenilmesi ricasıyla selamlar
|
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
AnLattığın HataLarın Hiçßiri ßende Yok.
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bilmiyorum bende var
ayrıca avatarıma hareketli resim felanda ekleyemiyorum. |
|
|
|
|
#5 |
|
Sende Geçici ßi Sorun HeraLde.
Yapmak İstediğin İmza Ve Avatarını ßana yoLLa İstersen ßen Yapiyim.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
çok teşekkür ederim.Bu sorunumu sanırım kurucu düzeltecektir tekrar teşekkür ederim sağolun iyi forumlar
|
|
|
|
|
#7 |
|
Peki.
![]()
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Cooiksleri sil , tekrar foruma gir
![]() Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
text editörü düzeldi ama hareketli resim ekleyemiyom avatarıma
![]() yarabbim ne zahmetli iş ![]() |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Sen gif ekLeyemezsin avatara. Resmi ver biz ekLeyeLim.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hatası, profil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|