|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
"Dünyanın en kısa adamı" Hı Pingping'in göğsüne ağrı girmiş, katıldığı bir televizyon programında, hastaneye kaldırılmış 21 yaşında ölmüş. Allah rahmet eylesin konu yanlış yerdeyse düzeltirseniz sevinirim başka bir yer bulamadım ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Beyaz Show'da Görmüştüm
![]() Allah Rahmet Eylesin Ne diyelim |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende haberin birinde görmüştüm Mardin'li kardeşimizLe beraber.
Allah rahmet eyLesin üzüLdüm . Bir kişi daha gitti aramızdan ! ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben çok sevmiştim onu yaa
allah rahmet eylesin duyduğumda çok üzüldüm ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
aa yalan sanmştım :S
Toprağı bol olsn.. ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Allah RaHMeT eTSiN..
"Umutsuzluk beni ortadan bölen bi kılıç gibi Sorumsuzca yaşamaktan çok sıkıldım artık Böylesine kabarmışken içimdeki duygular eski ben geldi aklıma, onun hayalleri vardı Çok doğru sandım; çok dosta kandım, çok oltaya yem oldum, hepsinin boğazında kaldım Kendimi düşünmemek en büyük hatamdı belki ama bu onlarla benim aramdaki en büyük farktı..." HiÇ BiR aCı PiŞMaNLıK KaDaR CaNıNı YaKMaZ..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Allah rahmet eylesin
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Teşekkürler
Paylaşımlar için sağolu Konu DeLi-Bisey tarafından (07-07-2010 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| pingping, Ölmüş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|