|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
| Tags: peki senin |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Bir önceki arkadaşın sorduğu soruya cevap yazacaksınız.sonra kendiniz örnek verip,kendinizden bişey yazacaksınız ve bunu alttaki üyeye soracaksınız.
örnek, üstteki:benim gözlerim yeşil peki senin ? alttaki:benimkiler mavi.ben öğrenciyim peki sn ? hadi bşlayalım ben nazara inanrım peki sen ? Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Zaman zaman ben cok uyurum pekı sen?
![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende uyumayı severim
ben karanlığı severim peki sen ??вιя gєηç ναя∂ı... σ нιç вιя şєу∂єη кσякмαz∂ı... вιя güη кαяαηℓığıη ιçιη∂є кαувσℓ∂υ... тєкяαя gєяι ∂öηмєуι вαşαя∂ı... αмα gєяι ∂ö∂ügüη∂є нιçвιя şєу вıяαктığı gιвι ∂єğιℓ∂ι... νє σ∂α ∂єğιşмєує кαяαя νєя∂ι... ιℓк ιѕмιуℓє вαşℓα∂ı... αятıк σηυη α∂ı... !Th£_DarK_AnG£L_Of_D£AtH!
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
fazlasyla severim ..
basım çok agırır peki senin ? Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ara sıra
ben liseden çok sıkıldım peki sen??вιя gєηç ναя∂ı... σ нιç вιя şєу∂єη кσякмαz∂ı... вιя güη кαяαηℓığıη ιçιη∂є кαувσℓ∂υ... тєкяαя gєяι ∂öηмєуι вαşαя∂ı... αмα gєяι ∂ö∂ügüη∂є нιçвιя şєу вıяαктığı gιвι ∂єğιℓ∂ι... νє σ∂α ∂єğιşмєує кαяαя νєя∂ι... ιℓк ιѕмιуℓє вαşℓα∂ı... αятıк σηυη α∂ı... !Th£_DarK_AnG£L_Of_D£AtH!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| peki, senin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|