|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
| Anketimiz: Olsun mu olmasın mı? | |||
| Olsun |
|
13 | 86,67% |
| Olmasın |
|
2 | 13,33% |
| Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar geçen merve ile konuşurken aklımıza gelen bir fikir oldu ama kısa zamanda geri gitti o fikir. Çünkü korktuğumuz bir neden vardı. Neyse ben size anlatayım katılıma göre evet veya hayır olarak bölümümüz açılacaktır.
Bir çok evlilik programı formatı var. bizde buna benzer bir şeyi forumda uygulamayı düşündük. Nasıl olacak yapılırsa. Önce buna katılmak isteyenler adlarını yazdıracak ama adlar bilinmeyecek. Onlar bende saklı olacak. kimse kimseye ad veya başka onu tanıyabilecek özel bir bilgi vermiyecek. Her hafta 1 erkek 1 bayan üyemizi karambole seçicez. Onlara verdiğimiz msn'ler ile konuşacaklar daha sonra bu msn konuşmalarının fotoğraflarını çekecekler. Açtığımız konuya koyacaklar ve bizlerde yorum yapıcaz. Orada HAnımabla seyirciler gibi. Yok bu buna olmaz büyük geldi bu buna paran ne kadar? vb. şeyler ile. Tek korkumuz katılım olmamasından doğan sorun. Eğer bunu halledersek açmayı düşünüyoruz. Aklınızda bunla ilgili bir fikir varsa konu altına yazın. Tam anlamıyla kurallar böyle işlemiyecek eklemek veya çıkarmak istediğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.Sadece eğlenme amaçlı düşündüm fakat bakarsınız bir aşk'a önayak atmış oluruz. Ama şu anlık eğlenme amaçlı yapıyoruz bnu. Konuşurken birbirinizden hoşlanırsınız o beni ilgilendirmez. Fotoğrafları koyarız yine de bu buna uymaz deriz işim o kısmı en eğlenceli kısmı olacak işte.. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DeLi-Bisey (07-03-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Anketi koymayı unutmusum
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Güzel olur bence neden olmasın. Şuıana kadar ilk olarak oykuforum bunu yapacak sanırım
Ŧєlєк ๒єภเ รєภ ๓คђŦєttเภ. รєש๔เğเ๓เ คlıק ﻮเttเภ. ç๏к ๓ย ﻮöг๔üภ คşкı ๒คภค ؟ ђคאคtı๓ı zєђเг єttเภ !! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bakıcaz bakalım katılmak isteyen olursa yaparız
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bana uyar..eğlenceli olur...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Oha 4 kişi oldu beklentilerimin üstünde
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bana uyar (=
![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
evet olablir
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Herkesten KatıLım Görcem He, GüzeL Fikir Gerçektende, Ama Çekinme Gißi ŞeyLer oLmasın Lütfen. Yiğtiinde SürekLi ßeLirttiği gißi Sadece "EğLence AmaçLı".
Taßi iLerisine ßiz Karışamayız ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
özel hayat diye bişey kalmadı
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Öyküvaç |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:08 .
|