|
|
#1 |
![]() |
(Zehra)hayaLPeriSi*:Biliyorsun biz ayrı dünyalarn insanlarıyız nolur anla...
(Ferit)oguz122:Afbuyur anlamadımmm... (Yönetmen):αηqєL:KESSSSTİKK...Oğlum rolünü iyi ezberle demedim mi ben sanaaa! (Ferit)oguz122:Ama yönetmenim ben çay dağıtıyodum siz beni çağırınca ben de şey ettim... (Yönetmen):αηqєL:Ne ettin lan bu hödüğü buraya kim aldı len! (Ferit)oguz122:Hocam ayıp oluyo amaaaa haaaaa... (Yönetmen):αηqєL:Ben şimdi sana ayıbı göstercem lan dur sen dur... (ghummm) (phattt) (chatt) (ayyyyy yandım anammmmm) (Ferit)oguz122:Zehraaa yaktın beniiii yapma bunu bana biz birbirimizi seviyoruzz... (Yönetmen):αηqєL:EEE boşuna dememişler eşek kötekten anlar anca diye yiyince sopayı nasıl da hatırladın rolünü (Ferit)oguz122:Aman hocam oyunculuk hayatım sizin yüzünüzden başlamadan bitti ühüüü ühhhüüüüü Biliyorum Oğuz arkadaşımızın kiler kadar komik ve güsel olmadı ama yinede bi şansımı denemek istedim.Kullanılan ufak tefek argolar için şimdiden özür dilerim...yorumlarınızı bekliyorum. ![]() ![]() |
|
|
|
| cєrє๔ulє Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#2 |
![]() |
SözLeri kendin mi yazdın yoksa aLıntı mı?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
şey kendim yazdım dün akşam uyuyamadım aklıma birden geliverdi bende hem sizlerle paylaşmak istedim.
![]() |
|
|
|
| cєrє๔ulє Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
αηqєL (07-14-2009)
|
|
|
#4 |
![]() |
hehehe
GüzeL oLm$ ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Cok güzeL oLmus. Emegine SagLık.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Teşkkür edrim beğendiğinize sevindim
Oğuz ne kdr güsel olmuş bu işin üstadı sensin sonçta chakma komedi seni ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
cHoq qüzeL oLmuşTa keşke bni deqiL özqeyi yapsaydnn
![]() |
|
|
|