|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ÖyküForum Öyküforum oLaLı ßugün Tam 1 Sene Oluyor. Forumdan Öte AiLe, İçindeki ÜyeLer Sayesinde. Kimi Zaman Kötü AnıLar oLmuştur Ama Çoğu Zaman İyi GüzeL PayLaşımLarda ßuLunduğumuza İnanıyorum. Eski-Yeni Herkese ßurda oLduğu İçin Şahsen Teşekkür Ediyorum ![]() ßurda Çok DeğerLi İnsanLar Tanıdım ( SanaLda oLsa) İyiki Doğdun ÖyküForum. ![]() ![]() ![]() Emeği İçin βŁα©κQυέεη'e TeşekkürLer. ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
Konu DeLi-Bisey tarafından (04-25-2010 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| DeLi-Bisey Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
AsiRuHuM (07-11-2010),
AtomCmyLMz (04-25-2010),
ButterFLy. (04-25-2010),
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#2 |
|
|
Aaa.. Ben bilmiyordum bunu (: Tebrik ediyorum dile kolay "1 YIL"... Hayırlı olsun, inşallah nice yaşlara (:
|
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Nice yaşlara (=.. İyi ki varsın ÖyküForum.. Bu güzel dostluklar adına, Sencer,Yimith,ButterFly,Deli Bişey,RockunzeL,AtmCmYlmz ve adını sayamadığım emeği geçen tüm yöneticilere Teşekkürler... (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
| *KöPüK Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
AtomCmyLMz (04-25-2010),
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
forum eski halide aynıydı selam verip atıldığım günler olmuştu eski üyelerdeniz ama sevilmeyenlerdeniz ...
|
|
|
|
| AKES DEDİK!KISA KES Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
1 sene gecti nasil gecti anlamadim
nice yillara ozaman Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
| Serçe Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#6 |
|
|
Nice senelre Öyküforum..
|
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
genç ve dinamik bir forumda ve aranızda olmak güzel ve daha güzel günlere
|
|
|
|
| arzummusun Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
Nicé nicé yaşLara "öyküforuum
![]() ![]() ![]() ÇocukLuğumu özlüyorum. . . Yara bere içindeki dizLerimi. . . Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . . Elma şekerine bulanmış ağzımı. . . YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . . sakLandığım kapı ağzını. . . Oysa . . . Çoktan sobeLedi hayat. . . NéLér kazanacagını dü$ündün hép Oysa néLér kaybéttigini 1 biLsén... ![]() |
|
|
|
| Kı$_qüNé$i Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#9 |
![]() |
nice yıllara öykü forum
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-25-2010)
|
|
|
#10 |
![]() |
ÖYkuforumcuukuuum Bugün 1 yaşına mı basmışşş (:iLk üye oLduğumda kendimi pek ßi garip hissetmiştiim nasL aLışcam fiLan derken ßuranın sıcak üyeLeri ve adminLeri,görünümü sayesinde hızLıca ßüyüdük mod ßiLe oLduum (:Herkesi çok seviyorum ve kimi zaman kaLbini kırdıkLarım oLduu ![]() iLk geLdiğimde utangaç oLarak tanındım ![]() ![]() Heşreye rağmen herkesten özür diLiyorum ve herkesi çok seviyorum (= ßu forumu kimse eLimizden aLamaz AyrımcıLık oLmasın ama en çokta Cem aßi'mi seviyorum ben gaLißa ya ![]() Neysee ßu kadar gevezeLikten sonra Öykuforum'umumuz için yani 2. aiLem için HazırLadığım kartımı size sunmak istiyoruumm (=İyiki Doğdun ÖyKü forum ! Nice 1 'Lere ve 1.ooo'Lere ![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
| βŁα©κQυέεη Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
![]() |
| Etiketler |
| yaşında, Öyküforum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|