|
|
#1 |
![]() |
Ek iliştirilmiş bir ileti aldım, ancak eki göremiyorum veya açamıyorum ?? Cevap: Microsoft Outlook, varsayılan olarak virüs (virüs: Kendi kopyalarını bilgisayar dosyalarına ekleyerek bu dosyalara "bulaşan" bir bilgisayar programı veya makro. Dosya belleğe yüklendiğinde, virüs başka dosyalara da bulaşabilir. Virüslerin çoğunlukla zararlı yan etkileri vardır.) içerebilecek ve güvenli olmama olasılığı olan ( .bat, .exe, .vbs ve .js gibi) dosyaları engeller. Bu ekleri göremez ve erişemezsiniz. Gelen Kutusu iletinin ek içerdiğini size bildirmek için Ek sütununda bir kağıt atacı simgesi görüntüler ve ayrıca iletinin üst kısmındaki Bilgi Çubuğu'nda engellenmiş eklerin bir listesini görürsünüz. Öğeyi sağ tıklatarak eki açmaya çalışırsanız, kısayol menüsünde Ekleri Göster seçeneği görünmez. Bunu açmak için Outlook Express açıkken menülerden Araçlar > Seçenekler den Güvenlik sekmesine gelin orada "virüs olabilecek ekler kaydedilmesin ve açılmasın" kutusunun şeçeneğini kaldırın ve tamam diyerek işlemi tamamlayın... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| mail ekleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:15 .
|