|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
önceLikLe aranıza Dönmekten MutLuyum (:ßeni tanıyan tanır fılan gbı kolpa laflar yapmıcam . Yenıler Örnek aLsın yeter daha önceki tanıtım rekLamımdan arta kaLanları yayınLıyorum :dAdım Metin Mert ( Kafanıza Göre Takılabilirsiniz aLıştım ) Sivaslıyım ( hiç gitmedim ) 20 yaşındaym ama ruhum hala 13 fılan :d deLi doluyum .ßu aralar psikolojik bozukluklar yaşansada normale dönmem uzun sürmedi (: Hayatım sabah 9 ile öğlen 2-3 arasına sıkışmış durumda.o saatler arasında napıosam yapıorum yoksa zaman kalmıyo uyuyorum :d. cocukluk dönemim cok fırlamaydı bi sürü maceram war ansıklopedı olabılcek derecede :d 7 ay öncesine kadar hiç çalışmazdım serbest meslek erbabıydım boş gezenın bos kalfası (: rahat takılrdm tın yani :d ama 7 ay önce arkadaşının babama bi teklifte bulunması hayatımın bitiş finish end game over noktası oldu.ßi işletme sahibi oLduk aMa o işletme bana sahip oldu diyebilirim sosyal hayatım 0 oldu.ßir ara pc'yle kafayı bozmuştm bu hack işleryle ilgileniyodum büyük bi site kapatmıstk 14 kişilk bi takımımz wardı Lanet oLası microsoft'a yakalndıktan sonra birbirimzi arayıp sormadık bi süre acık vermemek ıcın :d sonrada unutuldu zaten . Hayattan bi beklentım yok olmadıda zaten.Kafama göre takılmışımdır hep. ßu hiçte Sorun oLmadı.aşktan bugune kadar 2 defa cektım 1'ini ßen - dieri ßeni ßıraktı :d öle sarmaş dolaş bi hikaye (: Frmda eskıymde; eskı kmseye rastlayamadım tatıl olduqu halde ne işse :d fazla caz yapmym Eskiler tanır xD Eski Nickler : DeaJ'y , A.JeLißon. Konudan konuya atLadıysam Anlayabılen toparlasın Yine uykuluym Maruz görüverin . Konuşmama son verirken Hepinize KeyifLe forumLar diliyorum :d ![]() ![]() '' Laf Sokma qißi ŞuurSuzca ÇaßaLara qirmєЧin , Kapak üStünє Kapak Чapar TєfaL'є Numunє Diyє ЧoLLarım " Not:'' Kimseyi ; Kimseden üstün buLma . Hataları ve yanlışı kendinde ara ki üstün oLan çıksın ortaya. ''ßeni Siz DeLirtdiniz. ( : (bunun erkek için oLanı yok mu Lea ? )Eski Nick : A.JeLibon Yeni Nick : borTeCina wışş
|
|
|
|
| borTeCina Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (07-08-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Metin Mert cidden ben seni kiz zannetmistim kusura bakma.
![]() kendini taniittigin icin tesekkurler. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bende seni yeni görüyorum ama eski konularda falan rastladığı hatırlıyorum..
Seni tanımak güzeldi teşekkürler.. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Metin Mert cidden ben seni kiz zannetmistim kusura bakma.
![]() kendini taniittigin icin tesekkurler.
ßen t$k ederim ama seni tanıyamadım :d yorm için de sağoL .
![]() ![]() '' Laf Sokma qißi ŞuurSuzca ÇaßaLara qirmєЧin , Kapak üStünє Kapak Чapar TєfaL'є Numunє Diyє ЧoLLarım " Not:'' Kimseyi ; Kimseden üstün buLma . Hataları ve yanlışı kendinde ara ki üstün oLan çıksın ortaya. ''ßeni Siz DeLirtdiniz. ( : (bunun erkek için oLanı yok mu Lea ? )Eski Nick : A.JeLibon Yeni Nick : borTeCina wışş
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Kendini tanıttığın için teşekkürler
![]() ![]() Biliyorsun, her horoz kendi çöplüğünde öter. Bunu da öğrenmelisin ! Her aşk, ilk önce en çok seven yüreği terk eder. Bende sevdim deme, boyun uzamaz. Küçükken ne güzel öğrenmişim, Bak iyi dinle: 'Yalancı yalancı sana kimse inanmaz!' |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
teşekkürler mert
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hoş geldiniz tekrar dan ben nekadar yeni gelsemde
)))![]() Seчtαn tüчüm ωαя ♥ αLdαnıp чαkLαsmα..Чαкαяımm..!! ßαzєη yαηmαktα güzєєєєL ~ yαkαη dєğєrLiysє ♥ YaŞaM BiR MaSaL GiBiDiR... Ne KaDaR UzUn oLDuĞu DeĞiL... Ne KaDaR GüZeL oLDuĞu öNeMLidiR.... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Okuduğun ıcın teşekkürler ![]()
Sağol Tiyze xD
Eskirsin ZamanLa
![]() ![]() ![]() '' Laf Sokma qißi ŞuurSuzca ÇaßaLara qirmєЧin , Kapak üStünє Kapak Чapar TєfaL'є Numunє Diyє ЧoLLarım " Not:'' Kimseyi ; Kimseden üstün buLma . Hataları ve yanlışı kendinde ara ki üstün oLan çıksın ortaya. ''ßeni Siz DeLirtdiniz. ( : (bunun erkek için oLanı yok mu Lea ? )Eski Nick : A.JeLibon Yeni Nick : borTeCina wışş
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Seni de tanımıs olduk ıyı oldu
![]() ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ßortecina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:13 .
|