|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
4 Ay veya 5+ Üstü Foruma Girmeyen
Yetkililerin Görevlerini ALınmasını İstiyorum Ozel uyeye dusurulsunler ( bence[Gorus] ) Edit By qe. 8 kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki 7 Düvele sultan dahi olsan yerin 6 Mekan olacak sana. En fazla 5 Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini ! Bu 3 günlük fani dünyada Azraile 2 kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde 1 gün öleceksin ! İşte, o an herşey 0 dan başlayacak. A ♥ Ş ♥ K ...♥ séninLé GüzéL ♥... ![]() Daha İyi waLL GeLmesini İstiyorsan Tıkla--- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yada TeŞeKKür Et Butonuna bas ![]() Gizli Link İçeriği Diyorsa Konuyu Başlatanın Butonuna BasEn Sevdiklerim: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şekey NeFeS [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not: Sırayla Hic Bir aLakası Yoktur Konu Hell Crew. tarafından (11-30-2009 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bencede böyLe Birşey oLmaLı Yeni Gelenlere Yer acıLmaLı
Şaka Bir Yana 4 veya 5 ay foruma giriş yapmayanlar zaten forumu unutmuştur ![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
bence olmaz sonuçta birazda onun açısından bakılmalı diorm
o kişi onca emek vermştir konu olsn msj olsn.. kişinin okulu olur işi olur saygı göstermek lazımdır bence.. bi anda yetkisinin indirilmesi iyi olmaz foruma girme hewesi kırılabilir.. emeğinin boşa gittiğini düşünür ve daha fazla aksatmaya başlayabilir.. bu şeklde düşünüorm bende.. bide başlığı düzelt bence "Online Olmayan Yetkililer" yaparsan daha açık olur başlık ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
Konu ThiS. tarafından (11-30-2009 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ama İşinin veya OkuLunun Oldugunu Foruma Bildirmesi Gerekmektedir...!
Bildirmeyen ve Forumda Olmayan Birçok Arkadasımız Var...! ![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
hmm bilmiorm.. ama genelde bildirilr yani.. yada tahmin edilir..
başlık olayında hala ısrarcıyım ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Neyse FazLa Rahatsız EtmeyeLim Konuyu (:
![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ama İşinin veya OkuLunun Oldugunu Foruma Bildirmesi Gerekmektedir...!
Bildirmeyen ve Forumda Olmayan Birçok Arkadasımız Var...! ![]() Gereken kisilere gerekenler yapiliyo zaten (: kilit. |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| olmaya, olmayan, online, yetkililer, Önline |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|