|
|||||||
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
1- Tüm Forum kuralları aynen buradada geçerlidir.
2- Herkes konuya en fazla 5 adet resimli şarkı sözü ekleyecektir. 3-Eklenen resimli şiirin şarkı adı ve albüm sahibi mutlaka resmin altına yada üstüne yazılacaktır. 4- Ayrıca resim üzerine nickinizi ve öykü forumun ismi yazılacaktır 5- Bu Kurallara uymayanlar yarışmadan diskalifiye edilir ödüllerimiz 1. +5000 Rep Puan 2. +3000 Rep Puan 3. +2000 Rep Puan Not: Yarışma Süresi 3 Haftadır. 3 Hafta İçinde PayLaşımLarınızı ßurda SunaßiLirsiniz. 3. Haftanın Sonunda Anket aÇıLıp OyLama ßaşLatıLacaktır. Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. Konu DeLi-Bisey tarafından (06-29-2010 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Candan Erçetin - Git
Mademki benli hayat sana kafes kadar dar Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar (Hadi git benden sana dilediğince izin Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin) Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın Oysa ki hep yedekte hep elde var saymıştın Hadi git ne bir adres ne bir hatıra bırak Zannetme ki pişmanlık mutluluk kadar ırak Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Gecede garip bi aşk kokusu var Açılır dediğim her kapı duvar Suçlu ben miyim yoksa yazımda mı var? Çare varsa derdime dost niye susar? ![]() Söz verdiysen git yine de Bir kalemde sil beni de Ben razıyım mutlu ol gittiğin yerde ![]() Ayrılık bu alnıma yazılır kader olur Haklısın git siyah incim Böyle aşk mı olur ![]() ..... Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
| DiaNa. Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#4 |
![]() |
Bunları yaparken diğer bilmeyen üylerimizinde nasıl yapacaklarını anlatan bir şey olsaydı?
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde ![]() Sen hiç görmedin Baştan böyle yazılmış Yok kimsesi kimsenin Hiç kimsenin Sen hiç görmedin Sonu baştan yazılmış Bitti kelimelerim. Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda Ben unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun Daha durmam boşluklarında ben Unutuyorum ![]() ![]() Biliyorsun, her horoz kendi çöplüğünde öter. Bunu da öğrenmelisin ! Her aşk, ilk önce en çok seven yüreği terk eder. Bende sevdim deme, boyun uzamaz. Küçükken ne güzel öğrenmişim, Bak iyi dinle: 'Yalancı yalancı sana kimse inanmaz!' |
|
|
|
| PeRi # Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
DeLi-Bisey (07-04-2010),
DiaNa. (07-04-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() Zampara, zampara x 2 Bir dedin iki etmedim sevmediğin hiç bir yere gitmedim Esirgedim, kötü söyletmedim hepsi geçti merak bile etmedin Ama sen vefasızsın, kesseler bile acımazsın Sözümü iyi dinle, bundan sonra bende Zampara gibi olacağım Her çiçeğe konup orda kalacağım Uçarım doymak bilmez iştahım seni tanımadan önceki adamım Üzgünüm sana layık olamadım, fazla kalamadım Kurtardım kendimi, boş verdim her şeyi Oldum bende zampara Sevgilim benim deli dolu sevgilim, uslanmaz senin iri gözlerin Yıllarca boşuna mı bekledim, hislerim vay benim emeklerim Ama sen vefasızsın, kesseler bile acımazsın Sözümü iyi dinle, bundan sonra bende zampara gibi olacağım her çiçeğe konup orda kalacağım uçarım doymak bilmez iştahım seni tanımadan önceki adamım Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (07-04-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
![]() Git hadi git ciğerim yanıyor Son gece bu beni sevsen ne olur Kim saracak beni kim sevecek Dur dokunma yüreğim acıyor Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver Terk edilişim ilk değil alışır gönlüm Sevilmeden sevmek varya o daha beter Hadi beni öldür beni unut Hadi beni göm yanlızlığa Hadi bana hepsi yalan de Beni bırakma Ŧєlєк ๒єภเ รєภ ๓คђŦєttเภ. รєש๔เğเ๓เ คlıק ﻮเttเภ. ç๏к ๓ย ﻮöг๔üภ คşкı ๒คภค ؟ ђคאคtı๓ı zєђเг єttเภ !! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu SistemsizTurk tarafından (07-04-2010 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| SistemsizTurk Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (07-04-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
Delisin deli, böyle ayrılık olur mu?
Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu?
Yaz baharın güz olunca, Gönlüne hüznün dolunca Sende bensiz el ocağında anlayacaksın. . . Yaz baharın güz olunca Günlerin hesap sorunca Sen de bensiz el ocagında ağlayacaksın. . . Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parca parca Bu gidişle en sonunda Yasatmaz beni öldürür sevdan. . . |
|
|
|
| Drαмєlodi Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
DeLi-Bisey (07-12-2010),
DiaNa. (07-11-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| resimli, yarışması, Şarkı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |