|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Lokantamız HayırLı OLsun CanLar
![]() ÖnceLikLe; ßurda Napcaz.? ßurda;
Immhh Yeme KokuLarı Şimdiden Karnımı Acıktırdı ßeni ![]() Hadi ßakaLım Afiyet ßaL Şeker OLsun ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
![]() [DeLi - Bişey'e] ![]() Adana kebap'ın ![]() ![]() Aryanın ![]() ![]() ![]() ![]() TatLın ![]() ![]() [Mumsuz oLmaz] ![]() AFiyet OLsun ![]() ![]() |
|
|
|
| giéßén Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DeLi-Bisey (06-13-2010)
|
|
|
#3 |
|
![]() [DeLi - Bişey'e] ![]() Adana kebap'ın ![]() ![]() Aryanın ![]() ![]() ![]() ![]() TatLın ![]() ![]() [Mumsuz oLmaz] ![]() AFiyet OLsun ![]() ![]() TeşekkürLer ßaLım, Mum + Dondurma Dahada ßi İyi oLmuş ![]() ßu Arada RekLamda Gözükmden Kaçmadı ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
ßakarmısınız ben sipariş vericektim... ßakmadınız ama veriyim ben yinede
![]() ßi pizza alıyım boğaz içi olsun yanına kola bi de meyveli waffle ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
HaNi BaNa?
![]() "Umutsuzluk beni ortadan bölen bi kılıç gibi Sorumsuzca yaşamaktan çok sıkıldım artık Böylesine kabarmışken içimdeki duygular eski ben geldi aklıma, onun hayalleri vardı Çok doğru sandım; çok dosta kandım, çok oltaya yem oldum, hepsinin boğazında kaldım Kendimi düşünmemek en büyük hatamdı belki ama bu onlarla benim aramdaki en büyük farktı..." HiÇ BiR aCı PiŞMaNLıK KaDaR CaNıNı YaKMaZ..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ßakarmısınız ben sipariş vericektim... ßakmadınız ama veriyim ben yinede
![]() ßi pizza alıyım boğaz içi olsun yanına kola bi de meyveli waffle ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet oLsun ßakaLım .p
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Imm çok güzel duruolar teşekkürler nese laf yetiştiremicem hmn yemem lazım
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
suşhi istiyorum bende
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() Buna eminmisn canan?:| ![]() ![]() |
|
|
|
|