|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Dikkatimi Cekti... HisLerimize terCüme oLan bu mahLukatLarın niye BurunLarı yok.... ![]() Bknz..>>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
begüm iyi misin yavrum
![]() sanane smileylern burnundan ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (07-13-2010)
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Bi nevi Beni TemsiL EdiyoLar aa öLe se oLurmu
Hem ben Bi smileyin KaRaDenizLi oLmasını iStioSam HaDi. ![]() ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
zaten gerek yok
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ben sana ahmetin burnunu getireyim karadenizli ya büyük ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
zaten gerek yok
Niye Yok MantıkLı Bi AcıkLama bekLiyorum
![]() ![]() ![]() ben sana ahmetin burnunu getireyim karadenizli ya büyük ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bencede iyi fikir bana kalsın
![]() ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
işte anlamıyor ki
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
|
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (07-13-2010)
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
oLSa söyLe güLerken Burnu oynaSa Daha komik olur AyrıCaa HiçTe ii acıkLama deiLdi ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| burnu, niye, smileylerin, yok |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|