|
|||||||
| MSN Nickleri & Msn Spaces Tum Msn Nıck ve Msn Spaces Dunyası Paylasımlarınız Buraya .. |
| Tags: nick, sarki, sozleri |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
ŞARkı sözlerinden kesitler olsun istedim gule gule kullanın Sana bir yalnizin gözunden çaldigin birkaç damla yas yolladim bu sabah ben, iyi bak ona Ben bana cok gelemem bos nasihat veremem yukum kendimden menkul, alinirim satilamam, yenilirim, yutulamam, sana yorgun bir miras secerim birakamam ... Yağmurlu bir günde uyandım her şeye Yağarken anlattı çoğu hikaye İçim yanarken yalanlar içinde Yağan kar olsa bile nafile Bir gün uyandım mevsim bahardı yazdı Herkes bir renge boyanmıştı gerçek sandım Yalanlar ! geldi Eylüller, Ekimler, Kasımlar Yağdı yağmurlar herkes gerçek rengine boyandı İnanamadım yağmurlarla ağladım Hergün bir ümitle uyandım Ümide bağlandım Geceye zor vardım Bugün yüreğim buruk Bugün gözlerim donuk Bir acı var içimde, kopkoyu kavruk İşimiz zor yollar çetin Ama aşklar büyük Kim kime galip gelir, bilinmez sonu kayıp Uzakta kaldı sanki ateşler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu YALNIZLIK... İçimde kaleler inşaa ettim kırılmamak adına Harcına gözyaşı döktüm daha da sağlam olsun diye Şimdi yarattığım zindanlarda ışıksızım Kaçtım kendime saklandım her küstüğümde Vazgeçtim aynalardan vakitsiz uykularda İnsan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen Benmişim kendimden bir korkak yaratmışım Kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm Benmişim kendini savunurken en çok hançerleyen Bir meçhul olmuşum failim ben Ama beni bana küstüren beni bana kırdıran Kalpsizin hiç suçu yok mu? Kim demiş aşıklar hep mutlu olurlar diye Hesapsız seveceksin, canın ağzına gelse de Vururken yalnızlık yüzüne Sen pay edersin gönlünü onlarca hüzüne Benmişim kendimden bir korkak yaratmışım Kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm Benmişim kendini savunurken en çok hançerleyen Bir meçhul olmuşum failim ben Ama beni bana küstüren beni bana kırdıran Kalpsizin hiç suçu yok mu? Bir kara gölge Kaçıyor kendinden çığlık çığlığa Bir karasuret sürgün kendine gidemez ne yapsa... Biraz huzur çok mutsuzum, çok mu zor soluksuzum Yalnızlıkta bir yerdir gidilmeli ara sıra... Ve sona erebildiği yerdeyim Çöl ortasında bir çiçek gibi Kurutmasın bu aşk bizi, Ya sonsuza kadar unut beni, Ya da sevmeyi öğret bana... Sanırdım her gülün bir bedeli var Senin her yerinde gül deseni var Sanırdım bir heves, seninle bir nefes Aldığım her tadın özleyeni var |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
TşkkrLr
(Baskasini sevmeden önce kendini sev.) ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
PayLasım iCin tSkLer.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| nick, sözlerı, Şarkı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:56 .
|