|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
İsmim Tahire,,19 yaşındayım...Baküde oturuyorum.. Kardeşimin söyleyişile siteye üye oldum ama çok kısa zamanda bu kadar sevileceğimi ummazdım...
![]() ![]() Azeriyim ,ama en büyük hayalim Türkiyede yaşamak... İzmirde lokanta açmak büyük hayallerimden bir tanesi... Gazetecilikte okuyorum... Arkadaşlarla vakit geçirmeyi çok severim... Tango üstadıyım... ![]() Kenan Doğulu kahkahasına bayılırım... Koyu Fenerliyim... Ölürsem toprağım ol Fenerbahçem... Birine arkadaş dediysem ne olursa olsun her zmn o benim için her şeyden ötedir... Türk arkadaşlarım azeri arkadaşlarımdan daha fazla... Değişik ruhluyum... Çabuk karar değiştiririm,bu en kötü huyumdur... Sık sık aşık olmam,,olduysam adam gibi olurum...Birini hayatımdan çıkardıysam geri dönüşü yoktur.. Benim için biten bitmiştir... Ve sonda türkceyi nasıl öğrendiyimi sorarsanız,,ne siz sorun ne ben söyliyim... ![]() Sorularınız olursa seve seve cevaplandırırım... Konu NeFe(S)'m tarafından (06-29-2010 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| NeFe(S)'m Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
DeLi-Bisey (06-29-2010),
» Pєтuичα. (07-11-2010)
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
NasıL Öğrendin Türkçeyi Bak Uyuyamam
![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Her gün 1 saat kendi kendime türkce konuşuyorum...
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
GüzeL tanıtım canm
[FenerLiLik ]TeşekkürLer.[: |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
Azmin ELinden Hiç Bİşey KurtuLmaz
![]() Tekrar Tekrar Memnun OLdum ![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Öyle yapma kız
Gs nefretim yoktur... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tanıtım için teşekkürler. İlk önce Türkçe'yi öğrenmek için bu kadar emek sarf ettiğin için tebrik ederim seni
Ŧєlєк ๒єภเ รєภ ๓คђŦєttเภ. รєש๔เğเ๓เ คlıק ﻮเttเภ. ç๏к ๓ย ﻮöг๔üภ คşкı ๒คภค ؟ ђคאคtı๓ı zєђเг єttเภ !! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kardeş takımLarız
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
süpersin hayatım ne diyim
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Teşekkürler canlar
![]() |
|
|
|