|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
neden hep erkekler teklif eder yada hep erkeklerden ilk adımı bekleriz (kızlar için
)![]() Eski Nick : LiséLee Yeni Nick : LoqicaLLy
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bilirsiniz.. Deyimde vardır kız evi naz evi die
Kızlar narindir,çekingendir ( genelleme olarak) ama erkeklerin bi çoğu cesurdur.. Utanmazlar Örnek olarak verilirse neden erkekler askere giderde bayanlar gitmez? Çünkü bayanlar çok güçlü değillerdir.Çabuk pes ederler.. Ama erkekler öle deil işte.. Kısaca erkek adam bu tür konularda daha atılgandır ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Kızlar daha utangaç olur erkekler teklif etmek için hemen atlarlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Katılıyorum kızlar çekingen olduğu için
![]() Söküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinle de söyle. Dikiş tutmuyorsa şayet, söylenmeyi bırak, sus, kalbinden geçmeyeni diline değdirme... ![]() Yağmur Yağsa... =)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bence de
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
hımm.. doğru bi bakış açısı... ben de şu yönden bakıyım.. erkekler biraz sabırsızdır... kızın qelip söylemesini bekleyemezler.. o yüzden seni seviyorum! diye atlayabilirler
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() |
Bilirsiniz.. Deyimde vardır kız evi naz evi die
Kızlar narindir,çekingendir ( genelleme olarak) ama erkeklerin bi çoğu cesurdur.. Utanmazlar Örnek olarak verilirse neden erkekler askere giderde bayanlar gitmez? Çünkü bayanlar çok güçlü değillerdir.Çabuk pes ederler.. Ama erkekler öle deil işte.. Kısaca erkek adam bu tür konularda daha atılgandır ![]() Söylediklerine kendin inandın mı? Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hımm.. doğru bi bakış açısı... ben de şu yönden bakıyım.. erkekler biraz sabırsızdır... kızın qelip söylemesini bekleyemezler.. o yüzden seni seviyorum! diye atlayabilirler
![]() ama bi de şu var ki,kız dediğinde yanlış anlaşılıyo..o yüzden erkeyin demesini beklerler |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Neden niçin bilemıcem ama olması gerekn bu bence...
Bi kız bana teklıf edrse o an bıter bunu ıstıo olsam bıle.. ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Yanlarında kız olmadan duramıyolarki
Mecburiyet![]() |
|
|
|